Aurelia
80+ Bronze
Vram yüzündenYabancı reelsler görüyom 4060ti için biggest piece of dog shit diyolar la
Vram yüzündenYabancı reelsler görüyom 4060ti için biggest piece of dog shit diyolar la
Bende gidip mal gibi fiyat düşsün diye 500 lira farkla b650 yerine a620 aldım … hatalar bir kere yapılıyor boşverHazır sistem olarak yükselterek almıştım güzel ram seçeneği yoktu. Olanlarda pahalıydı...
8 bana yetiyo ya elden ring oynamıyom cs oynuyom hikayeli oyun oynayacak param yokVram yüzünden
ben de tanıdık bilgisayarcı abiye biraz pazarlık yapsam 4070 super alabilecektim adam sattı aga dükkanındaki tek 4070 superiBende gidip mal gibi fiyat düşsün diye 500 lira farkla b650 yerine a620 aldım … hatalar bir kere yapılıyor boşver
Us de 400 dolar kart yani 13500 tr de 14500 us de 4070 super 600 dolar yani 19 ama tr de 25 bin lira tr için iyi o yzdnYabancı reelsler görüyom 4060ti için biggest piece of dog shit diyolar la
Geçmiş olsun Bende aynı hatayı yapıyordum ama son anda yükselttim. 48K ya aldım sistemimi 10K da monitörlere gitti. Tek pişmanlığım ben sistemi aldıktan 2 ay sonra Süper modellerin gelmesiydi.Bende gidip mal gibi fiyat düşsün diye 500 lira farkla b650 yerine a620 aldım … hatalar bir kere yapılıyor boşver
Bende 4070 super sistem kaçırdım 1500 pahalıya nys yine 1500 ekleyip 4070 supere 2, elde hatta sıfırında kdv den düşerek geçebildiğim gibi 4070 ti super upgradelersem de bana 1tb ssd 32gb 6000mhz ram 750w kasa zart zurt sistem 45 e gelecek8 bana yetiyo ya elden ring oynamıyom cs oynuyom hikayeli oyun oynayacak param yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de tanıdık bilgisayarcı abiye biraz pazarlık yapsam 4070 super alabilecektim adam sattı aga dükkanındaki tek 4070 superi
38 e sistemi topladım 9 lira 2k montör 3k da xbox koluna verdim üç haftada fc 24 te 97 reyting kadro kastım ut deGeçmiş olsun Bende aynı hatayı yapıyordum ama son anda yükselttim. 48K ya aldım sistemimi 10K da monitörlere gitti. Tek pişmanlığım ben sistemi aldıktan 2 ay sonra Süper modellerin gelmesiydi.
aga ben 50ye aldım la benim sistemi şuan 58 ediyo ama ilerde ekran kartı yükseltmem gerekecek sadece o açıdan iyi yineBende 4070 super sistem kaçırdım 1500 pahalıya nys yine 1500 ekleyip 4070 supere 2, elde hatta sıfırında kdv den düşerek geçebildiğim gibi 4070 ti super upgradelersem de bana 1tb ssd 32gb 6000mhz ram 750w kasa zart zurt sistem 45 e gelecek
Bu sistemin tek sıkıntı işlemci olacak onuda 5.0 ghz e bios suz sabitlemeyi biliyorum tek sıkıntı overvoltage yapacayacağım işlemciyeaga ben 50ye aldım la benim sistemi şuan 58 ediyo ama ilerde ekran kartı yükseltmem gerekecek sadece o açıdan iyi yine
Kendi sistemimde işlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Ne kadar eder bilmiyorum şuanki kur fiyatıyla. Konu sahibinin konusundan saptık biraz. Çok kirletmeyelim burayı.aga ben 50ye aldım la benim sistemi şuan 58 ediyo ama ilerde ekran kartı yükseltmem gerekecek sadece o açıdan iyi yine
50 benim monitör dahil bütçeydi wq toplarkenaga ben 50ye aldım la benim sistemi şuan 58 ediyo ama ilerde ekran kartı yükseltmem gerekecek sadece o açıdan iyi yine
Bozmayasın işlemciyi reis voltaj değiştiren bütün tanıdıklar yaktı anakartıBu sistemin tek sıkıntı işlemci olacak onuda 5.0 ghz e bios suz sabitlemeyi biliyorum tek sıkıntı overvoltage yapacayacağım işlemciye
Konu aç konuşalımKendi sistemimde işlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Ne kadar eder bilmiyorum şuanki kur fiyatıyla. Konu sahibinin konusundan saptık biraz. Çok kirletmeyelim burayı.
benim ekran kartı dışındaki şeyler pahalı onu da biraz ilerde yükseltmem gereken şeyin sadece ekran kartı olması için yaptım aslında50 benim monitör dahil bütçeydi wq toplarken