Neler Yeni

Ryzen 5 7500F Asus 4070Ti Super Sistem Nasıl?

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak Akça
Bence yaptığınız en doğrusu, parçaları tek tek toplamak daha avantajlı oluyor.

Buradaki arkadaşlar nedense hazır sistemleri direkt öneriyorlar ama hazır sistemlerde genelde ekran kartını yüksek tutup yan parçaları giriş seviyesi koyuyorlar. Fiyat uygun gözüküyor kabul ama peşin alınmayacaksa vade farkından dolayı bir esprisi kalmıyor.

Hazır sisteme 4070 Super koyup 16 gb ram, giriş seviyesi anakart, 500 gb düşük SSD falan eklemek mantıklı gelmiyor bana.
40-50bin para veriyorsun ama yan parçalar iyi olmuyor. Taksitli alacaksan zaten vade farkından dolayı daha da yükseliyor fiyat.

Ben de sizin gibi taksitli olarak tek tek aldım parçaları geriye bir tek ekran kartım kaldı.
Şuan cebimden çıkan toplam 32k oldu.

İşlemci:AMD Ryzen 7500F
Anakart: MSI B650 TOMAHAWK
RAM:GSKILL Flare 2x16 GB 6000 MHZ
SSD:KINGSTON FURY RENEGADE
SSD2:KIOXIA EXCERIA
PSU:MSI A850G
KASA:LIAN LI LANCOOL 216
Soğutucu:Thermalright Peerless Assassin

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame

LIAN LI LANCOOL 216​

Şu kasayı bir türlü sevemedim, kullanışlı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim Nedimoğlu
Bence yaptığınız en doğrusu, parçaları tek tek toplamak daha avantajlı oluyor.

Buradaki arkadaşlar nedense hazır sistemleri direkt öneriyorlar ama hazır sistemlerde genelde ekran kartını yüksek tutup yan parçaları giriş seviyesi koyuyorlar. Fiyat uygun gözüküyor kabul ama peşin alınmayacaksa vade farkından dolayı bir esprisi kalmıyor.

Hazır sisteme 4070 Super koyup 16 gb ram, giriş seviyesi anakart, 500 gb düşük SSD falan eklemek mantıklı gelmiyor bana.
40-50bin para veriyorsun ama yan parçalar iyi olmuyor. Taksitli alacaksan zaten vade farkından dolayı daha da yükseliyor fiyat.

Ben de sizin gibi taksitli olarak tek tek aldım parçaları geriye bir tek ekran kartım kaldı.
Şuan cebimden çıkan toplam 32k oldu.

İşlemci:AMD Ryzen 7500F
Anakart: MSI B650 TOMAHAWK
RAM:GSKILL Flare 2x16 GB 6000 MHZ
SSD:KINGSTON FURY RENEGADE
SSD2:KIOXIA EXCERIA
PSU:MSI A850G
KASA:LIAN LI LANCOOL 216
Soğutucu:Thermalright Peerless Assassin
Üstadım yorumun için çok teşekkür ederim benim için faydalı oldu. Bu Lian Li 216 için ileride 360mm sıvı soğutucu konabiliyor galiba değil mi? Zira ilerleyen dönemlerde işlemcimi update edeceğim gibi duruyor. Kasandan memnun musun?

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak Akça
Üstadım yorumun için çok teşekkür ederim benim için faydalı oldu. Bu Lian Li 216 için ileride 360mm sıvı soğutucu konabiliyor galiba değil mi? Zira ilerleyen dönemlerde işlemcimi update edeceğim gibi duruyor. Kasandan memnun musun?
Kasayı daha dün aldım hocam kargodan, henüz kurulum yapmadım.
Aslında bu kasa aklımda yoktu ama sanırım tekrardan girmiş stoklara.
Aşağıdaki indirim konusunda kullanan arkadaşlar tavsiye edince aldım ben de.

Ürün açıklamasında bu şekilde bilgi mevcut. Bence aciliyeti yoksa kasa için en azından cuma akşamı incehesap gaming gecesini bekle, tekrar indirime girer belki. Şu an fiyatı artmış.

• Üstte 360 derecelik radyatör desteği, Maksimum 10 fan desteği

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada aynı kasa amazon'da da mevcut. Ben oradan vade farksız 3 taksitle aldım bilgin olsun.

Top Bottom