Neler Yeni

Ryzen 5 7500F Asus 4070Ti Super Sistem Nasıl?

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Alkame
Asus tuf b650 plus wifi modeline bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabırlı olursanız. İncehesap gaming gecesinde çok güzel bundle lar oluyor. 2 hafta önce ddr5 sistem toplamak isteyenler için çok güzel indirimler vardı. İncehesaptan vadefarksız taksitli alırsınız.
İnce hesapta vade farksız taksit yapıyor mu? Ben göremedim de

RevaLogon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet Bozkurt
Bazen kampanya yapıyorlar bonusa worlde

Kutram

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ÇALDIRAN
Msi anakartlar F/p olsada Biosları hala stabil değil. Asus daha kararlı. Asus tercih etmeni öneriririm.

Msi son zamanlarda iyi değil. 4000 serisi kartlarda ve B650 - X670 anakartlarda başarılı olduğunu düşünmüyorum bir kullanıcısı olarak.

Ekran kartı ve anakartda asusdan şaşma
Kullanıcı olarak msi ekran kartı ve anakartlarda ne gibi sorun yaşadınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim Nedimoğlu
sabırlı olursanız. İncehesap gaming gecesinde çok güzel bundle lar oluyor. 2 hafta önce ddr5 sistem toplamak isteyenler için çok güzel indirimler vardı. İncehesaptan vadefarksız taksitli alırsınız.
1708341120799.png

https://www.incehesap.com/zodiak-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-63849/
hocam maalesef bu sistem için 53.000₺lik ürün 6 taksit istediğinizde 61.519₺ oluyor.

RevaLogon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet Bozkurt
Kullanıcı olarak msi ekran kartı ve anakartlarda ne gibi sorun yaşadınız ?
Msi ekran kartlarının garantisi 2 yıl. Sıcaklık olarak asusa göre daha sıcak çalışıyorlar. Şuan kullanmış olduğum Asus tuf 4080 super oc tam yükte 68 dereceyi geçmiyor yüzde 50 fan ile.

Anakart olarakta Asusa göre vramler 3-4 derece daha yüksek ısıda çalışıyor.

Asusun çoğu ürünü 3 yıl garantili.

Msi Suprim X 52.000 tl
asus tuf oc 54.000 tl idi ben kart alırken.

Msi suprim x e çok gittim geldim en sonunda 1 sene garanti için asusu tercih ettim.

Anakart konusunda da forumdakilerin yüzde 90 ı asus anakartlardan çok memnun ve bios ekranı daha sade.

Şuan bir sistem toplayacak olsam kesinlikle anakartı asus alırdım

Kutram

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ÇALDIRAN
Msi ekran kartlarının garantisi 2 yıl. Sıcaklık olarak asusa göre daha sıcak çalışıyorlar. Şuan kullanmış olduğum Asus tuf 4080 super oc tam yükte 68 dereceyi geçmiyor yüzde 50 fan ile.

Msi Suprim X 52.000 TL
asus tuf oc 54.000 TL idi ben kart alırken.

Msi suprim x e çok gittim geldim en sonunda 1 sene garanti için asusu tercih ettim.

Anakart konusunda da forumdakilerin yüzde 90 ı asus anakartlardan çok memnun ve bios ekranı daha sade.

x670 serisi için konuşuyorum asus çok pahalı oluyor. MSI GTX 1070ti 6 yıldır kullanıyorum yerinden bile sökmedim hiç sıkıntı yaşamadım henüz. Anakartım da asus du ve donanımsal LAN problemi yaşadım. bunun haricinde onu da 6 yıldır kullanıyorum. anakart ve ekran kartında asus msi den çok daha pahalıya satılıyor aradaki fark değer mi onu yaşayarak göreceğiz galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim Nedimoğlu

Msi Suprim X 52.000 TL

Ustam senin ASUS yorumundan sonra aşağıdaki gibi toparladım. Sağda Gaming Gen TR'deki hazır sistemde anakart upgrade'i yaptım. Direk nakit alımda 60k rakam tutuyor ancak taksit işin içine girdiğinde maalesef vade farkıyla 69k yapıyor.
1708343185426.png

RevaLogon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet Bozkurt
kasa
Ustam senin ASUS yorumundan sonra aşağıdaki gibi toparladım. Sağda Gaming Gen TR'deki hazır sistemde anakart upgrade'i yaptım. Direk nakit alımda 60k rakam tutuyor ancak taksit işin içine girdiğinde maalesef vade farkıyla 69k yapıyor.
Alıntıyı görüntüle
360 lık soğutucu lazım. Seçilen kasa desteklemiyor herhalde. Ön taraf destekliyor. Ön tarafa koyulan soğutucuyu çok önermiyoruz. Tepede olursa daha iyi olur

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Kağan UĞURLU

Msi Suprim X 52.000 TL

MSİ ve Asus anakart kullanmış biri olarak. Bana göre de MSİ anakartta asusun kat kat önünde. Birkere faz değerleri daha yüksek bu da performansa direk etki ediyor. Asusta bitmek bilmeyem armoury crate problemleri beni çok yormuştu. Hatta ilk kartım değişim olmuştu. 2. kartta da gen4 desteklemesine rağmen kc3000 gen3 hızında çalışıyordu. Servis 2.ye değişim yapmamak için sorunsuz olan işlemci pinlerine eğik diye bahane üretti. Onarım için ücret istedi. Bu sürede hakem heyeti kısmı da ayrıca yordu.

Daha sonra MSİ aldım, taktık çalıştırdık sıkıntısız devam ediyorum. Bios ekranı bana daha güzel geldi. OC için ayrı bir yeri mevcut, ram için ana ekrandan yapabiliyorsun. Ekran kartını da 3070ti ventus kullanmama rağmen sıkıntısız götürüyor. Güç kaynağı da MSİ a850g tekrar alırmıyım kesinlikle alırım.

Son olarak imkan varsa phantex nv5 kasa alıp, ben mevcutu satıp onu alacağım. Görsel olarak daha hoş duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim Nedimoğlu
kasa

360 lık soğutucu lazım. Seçilen kasa desteklemiyor herhalde. Ön taraf destekliyor. Ön tarafa koyulan soğutucuyu çok önermiyoruz. Tepede olursa daha iyi olur
ustam yorumuna istinaden sistemi şöyle güncelledim. işlemci soğutucu için idare etmelik bir önerin var mı? sıvı soğutma değil f/p hava soğutma.
1708351913310.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ilker Arslan
Merhaba hocam 6 taksit sizin için yeterliyse vakıf word troy karta 50 bine 6 taksit yapıyor sıfır faizle. Yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi incehedapta iyi bundle lar oluyor ben 2 hafta önce 34 e asus x670 anakart ile 4070 ti aldım, birde 2600 e gamepower 360 sıvı soğutucu aldım,
Gaming gen tr den xpg 32 6000 mhz cl 30 rm aldım 4344 dü en son , yine incehesap geçen cuma xpg 850 watt psu aldım, pazarama da maximum karta 5000 üstüne 500 ekstre indirimi var lianli 216 kasa ve ssdyi oradan aldım işlemci de ryzen 7 7700 almıştım daha önce, kampanyaları takip edin bence özellikle cuma gecesi.

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,357
İsim
Emir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim Nedimoğlu
Ho
Hocam dönüşün için teşekkürler. Ama BIOSTAR Anakart ve Inno3D ekran kartı düşünmüyorum. Gamegarajda anakart'ı ASUS TUF ve Ekran kartını MSI Ventus 2x yaptığımda da 65.000e çıkıyor rakam. Kaldı ki Ventus 2x'in soğutma sorunları olduğunu okumuştum.

Top Bottom