Ryzen 5 7500f fps değerlerim düşük

Öncelikle teşekkür ederim hocam benim için oyunu indirdiğiniz için. Valorant işlemci dayalı bir oyun olduğu için yüksek kullanması normal bir sıkıntı olmaz. Sizdede %50-70 arası ideal, bende 85-90'ları görebiliyor. Forumda aradığımı bulamadığıma sistemi garantiye yollasam daha iyi olacak gibi duruyor.
Bence önce temiz bir format at. Anakartın sitesinden kendi driver lari indir. Sonra yine sıkıntı olursa gönder derim

Bence önce temiz bir format at. Anakartın sitesinden kendi driver lari indir. Sonra yine sıkıntı olursa gönder derim
Dediğiniz işlemi 3-4 kere yaptım hocam herşeyim güncel zaten internetten her bulduğum şeyi indiren birisi değilim lisanslı şeyleri indirmeyi tercih ederim. Hatta biosu 2 kere güncelledim, diğer parçaları amd programı kendisi otomatik güncelliyor zaten. Birazdan garantiye yazacağım

Dediğiniz işlemi 3-4 kere yaptım hocam herşeyim güncel zaten internetten her bulduğum şeyi indiren birisi değilim lisanslı şeyleri indirmeyi tercih ederim. Hatta biosu 2 kere güncelledim, diğer parçaları amd programı kendisi otomatik güncelliyor zaten. Birazdan garantiye yazacağım
Hocam garantiden dönünce yazar mısınız merak ettim

hiçbir farklılık olmadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hangi oyun modunda denediniz grafikler ultra mıydı?
1080P ölüm kalım ayarlar düşükte.

Windows kms ise normal benimkide boşta 100dğ key aldım format atdom Boşta 5

hocam gönderdinizmi garantiye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,461
Üyeler
184,934
Son üye
blue-mc
Geri