Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f için soğutucu önerisi

GrrBzl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
Bütçe
1500
Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 7500f işlemci almayı düşünüyorum. Ekte bıraktığım soğutucu gözüme geldi bu fiyata başka bir model öneriniz varsa bekliyorum. Dark freezer x121 var elimde onu satıp ekte bıraktığım modeli almayı düşünüyorum.

Ekler

• 1000050532.webp
    1000050532.webp
    116.2 KB · Hit: 33
Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 7500f işlemci almayı düşünüyorum. Ekte bıraktığım soğutucu gözüme geldi bu fiyata başka bir model öneriniz varsa bekliyorum. Dark freezer x121 var elimde onu satıp ekte bıraktığım modeli almayı düşünüyorum.
birazdaha çıkıp bunu almalısın performansı çok iyi attığın yeterli gelmeyebilir

Tasarımı modeli hoşuna gittiyse neden olmasın. İyi modeller biraz pahalandı. 1.5k ya çok daha iyi şeyler alınabiliyordu.

birazdaha çıkıp bunu almalısın performansı çok iyi attığın yeterli gelmeyebilir
Ryzen 5 7500f için değer mi hocam? Ben pek soğutucu işinden anlamıyorum. Mevcut ekte ilettiğimden ekstra bir şeyler katan bileşen ise bütçe yükseltmesi yapabilirim.

Tasarımı modeli hoşuna gittiyse neden olmasın. İyi modeller biraz pahalandı. 1.5k ya çok daha iyi şeyler alınabiliyordu.
Gitti gibi hocam ya kupon bir şey denk gelirse 1k civarına alırım diye düşünüyorum. Ben çok ekstra oyunlar oynayan biri değilim genelde cs oynuyorum zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam bakayım hemen

Ryzen 5 7500f için değer mi hocam? Ben pek soğutucu işinden anlamıyorum. Mevcut ekte ilettiğimden ekstra bir şeyler katan bileşen ise bütçe yükseltmesi yapabilirim.
evet mevcut sistemimde kullanıyorum gayet yeterli soğutması çift fan çift kule daha fazla soğutacaktır araştırabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,997
Üyeler
192,580
Son üye
isaemirhan
Geri