GrrBzl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 167
Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 7500f işlemci almayı düşünüyorum. Ekte bıraktığım soğutucu gözüme geldi bu fiyata başka bir model öneriniz varsa bekliyorum. Dark freezer x121 var elimde onu satıp ekte bıraktığım modeli almayı düşünüyorum.
Ryzen 5 7500f için değer mi hocam? Ben pek soğutucu işinden anlamıyorum. Mevcut ekte ilettiğimden ekstra bir şeyler katan bileşen ise bütçe yükseltmesi yapabilirim.birazdaha çıkıp bunu almalısın performansı çok iyi attığın yeterli gelmeyebilir![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Gitti gibi hocam ya kupon bir şey denk gelirse 1k civarına alırım diye düşünüyorum. Ben çok ekstra oyunlar oynayan biri değilim genelde cs oynuyorum zaten.Tasarımı modeli hoşuna gittiyse neden olmasın. İyi modeller biraz pahalandı. 1.5k ya çok daha iyi şeyler alınabiliyordu.
Teşekkürler hocam bakayım hemenhttps://www.pttavm.com/arctic-freez...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.97.4 ram slotlarını kapatmaz 7500fe yeter artar
evet mevcut sistemimde kullanıyorum gayet yeterli soğutması çift fan çift kule daha fazla soğutacaktır araştırabilirsinRyzen 5 7500f için değer mi hocam? Ben pek soğutucu işinden anlamıyorum. Mevcut ekte ilettiğimden ekstra bir şeyler katan bileşen ise bütçe yükseltmesi yapabilirim.