7500f nası işlemci apu mu yoksa normalmiMerhaba 7500f için DeepCool Gammax Ag400 yeterli olur mu?
Veya farklı kule tipi önerisi yaparsanız sevinirim.
inteldeki f serisi gibi ekran kartsız kullanılamıyor.7500f nası işlemci apu mu yoksa normalmi
normal ddr5 sistemde kullandı pc hocası yeni çıktı galiba7500f nası işlemci apu mu yoksa normalmi
AG400 hazır elimde var kapalı kutu 1 adet. Yeterli olursa farklı sıvı soğutma yada farklı bir kule tipi almakla masraf etmemek için soruyorum.Performax Perfan 240 öneririm id cooling üretiyor performaxa soğutucularını. İd cooling zoomflow 240xt modeli. Fiyatı çok iyi.
hm anladım. deneyin hocam yükte 75-80i geçmiyorsa kullanabilirsiniz.AG400 hazır elimde var kapalı kutu 1 adet. Yeterli olursa farklı sıvı soğutma yada farklı bir kule tipi almakla masraf etmemek için soruyorum.
Tavsiye için teşekkürler.
Hocam testleri bana atabilirmisiniz bende 7500f de ayni sogutucuyu kullanmak istiyorumda...Merhaba 7500f için DeepCool Gammax Ag400 yeterli olur mu?
Veya farklı kule tipi önerisi yaparsanız sevinirim.
Bende o yüzden istiyorum bende bulamadım test vs.Sistem geldiğinde takıp sonuçları paylaşırım. İşlemci yeni olduğu için herhangi bir yerde test videosu yok.