Neler Yeni

Ryzen 5 7500F MSI RTX 4070 Sistem alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
Bütçe kasa+soğutucu 36 37 civarı
Bu sistem uygun geldi almayı düşünüyorum sadece soğutucu yükseltmesi yapacağım

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L RGB SIVI SOĞUTMA
Bu soğutucu yeterli gelir mi CS2, Valorant, Cyberpunk 2077, Apex Rdr2 tarzı oyunlar oynayacağım
Merhabalar istediğin pc için kasa tarafında değişiklik yap MSI' ın kasaları genelikle cam değil pleks yani plastik oluyor sadece oradan bile 1300-1400 kazanıyorsun. Birde ramler Corsair Vengeance seçersen o zaman bir 46 tl daha indirim alırsın. Kasayı Vento seçmeni tavsiye ederim. Son olarakta sıvı soğutucu yerine kule tipi soğutucu öneririm sıvı soğutucular biraz balon seviyesinde gereksiz pahalı oluyor. Cooler Master' ın kule tipini de seçersen 34886 ya gelir. İlla sıvı istersende tek göz olanı alırsın onunla da 35586' ya denk gelir.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,727
İsim
Emir
İlk defa pc topluyorum hocam pek bi bilgim yok r5 7500f 4070'e yeterli geliyorsa ve galax'ın soğutma-malzeme kalitesi iyi diyorsanız attığınızı alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

marka takıntım yok ama sistemi uzun süre kullanacağım için 3 4k daha fazla verip bilindik bir marka almak mantıklı gibi geldi, üstte dediğim gibi sorun çıkartmazsa alacağım hemen
Bilindik marka hocam kendiniz diyorsunuz yanlış anlamayın sakın ''Bilgim yok''diye.Forumda olan herkes galax ekran kartının kötü olmadığını bilir

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Hocam ben galax kullanmadım ancak şikayetçi olan görmedim. Pc hocası kanalında üst model galax ekran kartlarının incelemesi var.
Malesef asus ve msi fiyat konusunda saçmalamaya başladı. Asus ve msi alınacak paraya başka markada üst model kart alınıyor. 3 fanlı düzgün bir seri alınır ve mesh panelli düzgün bir kasa kullanılırsa ısı sorunu yaşanacağını düşünmüyorum. Günlük kullanımda da bir parçanın bozulması düşük ihtimal. Sadece isim için fazla para vermeye yok bence. Full asus sistem de toplamıştım kasam kötü olduğu için yine ısınıyordu.
Birkaç arkadaştan daha onay alarak hareket etmenizi öneririm.

militania

80+
Bilindik marka hocam kendiniz diyorsunuz yanlış anlamayın sakın ''Bilgim yok''diye.Forumda olan herkes galax ekran kartının kötü olmadığını bilir
Yok hocam ne yanlış anlaması. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum 4070 super sistemi alacağım.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,612
İsim
Kerem Çavuş
Merhabalar istediğin pc için kasa tarafında değişiklik yap MSI' ın kasaları genelikle cam değil pleks yani plastik oluyor sadece oradan bile 1300-1400 kazanıyorsun. Birde ramler Corsair Vengeance seçersen o zaman bir 46 TL daha indirim alırsın. Kasayı Vento seçmeni tavsiye ederim. Son olarakta sıvı soğutucu yerine kule tipi soğutucu öneririm sıvı soğutucular biraz balon seviyesinde gereksiz pahalı oluyor. Cooler Master' ın kule tipini de seçersen 34886 ya gelir. İlla sıvı istersende tek göz olanı alırsın onunla da 35586' ya denk gelir.
yukarıdaki sistemdeki msi kasa yeni çıktı , msi gibi değil kaliteli ve temperli cama sahip

Top Bottom