🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB 34.499 TL

İncehesaptakini iptal edip bunu almak mantıklı mıdır?Arkadaş haberi olmadan incehesaptan aldı ama iptal edebilirmiş

İncehesaptakini iptal edip bunu almak mantıklı mıdır?Arkadaş haberi olmadan incehesaptan aldı ama iptal edebilirmiş
Bunda gigabyte kullanılmıs pek emin olamadım diğeri güzeldi de. Gigbaytenin bu modellerini bilen arkadaslar yazacaktır mutlaka.

Hadi PC Hocası reis söz sende şimdi aynı fiyata RTX 5070 sistem çıkarıp tokat manyağı et rakiplerini :kekw: Biraz da tüketicinin yüzü gülsün :kekw:

itopya hem msi hem de gigabyte ile yapabildiyse bu sistemi demek ki kampanyasız bile satabiliyormuş ihtiyacınız yoksa acele etmeyin kasım ayında sürprizler bekliyorum tek tek toplayınca bile güzel sistemler oluşturabileceksiniz

Sadece 1300₺ ödeyerek hayatınızın hatasını yapabilirsiniz :D

1760462391320.webp

Bunda gigabyte kullanılmıs pek emin olamadım diğeri güzeldi de. Gigbaytenin bu modellerini bilen arkadaslar yazacaktır mutlaka.
Pchocasi ekran kartı gainwarddan iyidir gigabyte ürünü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi PC Hocası reis söz sende şimdi aynı fiyata RTX 5070 sistem çıkarıp tokat manyağı et rakiplerini :kekw: Biraz da tüketicinin yüzü gülsün :kekw:
Yapamaz ki . Yapacak firma yok çünkü. Vatanpc hariç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri