🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5070 Sistem 41.968 TL - Vade Farksız 3 Taksit

5060 ile 5057 arasında ne gibi farklar var mesela her markanın ekran kartları mevcut bilgi sahibi degilim pc toplarken nasıl anlarım
Sistem toplayacaksanız eğer bütçenizin ve her şey dahil olup olmayacağının yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.

O sistemin özelleştirme imkanlarını beğenmedim. Maksimum bütçeniz nedir? Bu arada siz taksitte istiyordunuz bitmesine 1 saat 20 dakika kalmışken GameGaraj vade farksız 9 taksit sistemlerden alabilirsiniz.
Hocam 3 taksit de yetiyor bize 5070 bende önerdim arkadaşa hatta özelleştirme olarak asus prime anakart cl36 ramler 2x16 olarak birde ssd 1tb yapması şeklinde bütçe de 45k yetiyor 9070xt de aynı anakart 1.7k ya değişiyor onu bende beğenmedim

Hocam 3 taksit de yetiyor bize 5070 bende önerdim arkadaşa hatta özelleştirme olarak asus prime anakart cl36 ramler 2x16 olarak birde ssd 1tb yapması şeklinde bütçe de 45k yetiyor 9070xt de aynı anakart 1.7k ya değişiyor onu bende beğenmedim
Kasayı Xigmatek 750W ve soğutucuyu Fazeon A3120TRA yapmayı unutmayın. Kasa özelleştirmesi çok önemli. Sistem 45 bin TL'ye geliyor bu şekilde hayırlı olsun. İndirim bu geceye özel bitmeden alın.

Kasayı Xigmatek 750W ve soğutucuyu Fazeon A3120TRA yapmayı unutmayın. Kasa özelleştirmesi çok önemli. Sistem 45 bin TL'ye geliyor bu şekilde hayırlı olsun. İndirim bu geceye özel bitmeden alın.
Evet kasa xigmatek soğutucu a3120 ramler 2x16 cl36 ssd 1tb yaptık 46k civarı tutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam soğutucu stok kalmamış mevcut olan mi iyidir yoksa a2120 mi alalım

Son düzenleme:
Ramlerin CL değeri yüksek değil mi hocam?
O CL değeri EXPO profilindeki hazır CL değerleri. O ramdeki die lar micron. Manuel ayarlama ile 36-32 aralığında (slikon şansı da etkili) çalıştırmak mümkün hemde öyle ciddi bir bilgi gerekmeden. Çoğu ayar internette hazır sadece biosu açıp girmek lazım.
Ama buradaki problem yanlış görmediysem tek ram var bunda. Çift kanal olmaması kötü.

Şunu 1TB yapsalar iflas edecekler sanki. Oyun için alan adama 500GB nasıl yetecek?

Geri