Oğuzhan kılıç
80+
Rtx 4060 i5 13400F'li sistemmi yoksa RX 6700 XT Ryzen 5 7500F'li sistemmi daha mantıklı ikiside Ddr5 olucak alırsam.
Hocam Darboğaz tespit etme uygulamasımı ne varmış7500f ile 6700xt'yi yazdım darboğaz yapıyor dediTabii ki 7500F ve 6600XT sistem daha mantıklı. Bunun sorusunu sorman bile hata. Darboğaz falanda yapmazlar. 1080P için ideal. Al geç. Link var mı bu arada? İkinci el mi alıyorsun? Diğer parçalara da bakardık.
YouTube'a, 13400F 4060 FPS Test ve 7500F 6600XT FPS Test yazıp karşılaştır bakalım
pc builds den yapdıysan doğru göstermezHocam Darboğaz tespit etme uygulamasımı ne varmış7500f ile 6700xt'yi yazdım darboğaz yapıyor dedi
İkinci el toplicam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılım ve grafik üzerine caldimati düşünüyorum nvidia seçmemem bir hata olmazmı sizcede
Yazılım ve grafik ise evet NVIDIA daha iyi performans gösteriyor. İşlemci tarafında da Intel render konusunda daha iyi. Oyun içinse bu iki kombinasyon önde.Hocam Darboğaz tespit etme uygulamasımı ne varmış7500f ile 6700xt'yi yazdım darboğaz yapıyor dedi
İkinci el toplicam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılım ve grafik üzerine caldimati düşünüyorum nvidia seçmemem bir hata olmazmı sizcede
Hocam amdli versiyonunu alsam yazılım konusunda bir eksiklik hissedermiyim Nvidia ile arasinda büyük bir fark olur mu?Yazılım ve grafik ise evet NVIDIA daha iyi performans gösteriyor. İşlemci tarafında da Intel render konusunda daha iyi. Oyun içinse bu iki kombinasyon önde.