Ryzen 5 7600 1080p çözünürlükte ekran kartı önerisi

Anladım hocam çok teşekkürmederim sistemi 2 3 aya anca dizerim borçlarım var onlar olmasa şimdi alırdım ama insallah param olduğunfa indirime girer hem kasada değişmek istiyorum benim kasa dar metretle ölçtüm 30cm uzunluğu Ekran kartı modeli olarakta 9060xt asus tuf cok güzel duruyor ama nitro+ aralarında fiyat farkı yok ondan nitro+ olan modeli alıcağım yardımınız için teşekkür ederim son olarak kasa önerir seniz cok sevinirim hocam
önceki linkte güç kaynağıyla beraber attığım kasayı önerebilirim ikisini beraber alırım derseniz beğenmezseniz başka önerilerde de bulunabilirim isteklerinizi yazarsanız?

üstte 240mm önde 360mm sıvı soğutma desteği ekran kartı olarak da 34cm uzunluğa kadar destekleyebiliyor.

önceki linkte güç kaynağıyla beraber attığım kasayı önerebilirim ikisini beraber alırım derseniz beğenmezseniz başka önerilerde de bulunabilirim isteklerinizi yazarsanız?

üstte 240mm önde 360mm sıvı soğutma desteği ekran kartı olarak da 34cm uzunluğa kadar destekleyebiliyor.
bu önerdiğiniz ekran kartın da dar boğaz ya da başka bir sorunla karşılaşmam demi sorunsuz kullanırım

bu önerdiğiniz ekran kartın da dar boğaz ya da başka bir sorunla karşılaşmam demi sorunsuz kullanırım
Yok hocam herhangi bir darboğaz sıkıntısıyla karşılaşmazsınız en fazla darboğaz 1080p'de olur normalde ama bu sistemde o da olmaz gayet stabil çalışır 2k'da bile iyi performans verir çoğu oyunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe olarak müsait olduğunuz bir vakit ram'i de ekstra bi 16gb daha alıp 2x16 32gb yaparsanız tadından yenmez bu arada maalesef çoğu yeni çıkan oyunda ram kullanımları artık 14 15gb'lara kadar geldi

Son düzenleme:
Vatanda bazen vtneoem20 koduyla Gigabyte Gaming OC 9070 (xt değil) 24 küsüre düşüyor istersen değerlendirebilirsin. Peşin fiyatına 3 taksit

Yok hocam herhangi bir darboğaz sıkıntısıyla karşılaşmazsınız en fazla darboğaz 1080p'de olur normalde ama bu sistemde o da olmaz gayet stabil çalışır 2k'da bile iyi performans verir çoğu oyunda.

Bütçe olarak müsait olduğunuz bir vakit ram'i de ekstra bi 16gb daha alıp 2x16 32gb yaparsanız tadından yenmez bu arada maalesef çoğu yeni çıkan oyunda ram kullanımları artık 14 15gb'lara kadar geldi
Anladım hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 3 fanlı kartlar cidden cok kaslı duruyor ama ekstra maliyete girmek istemiyorum şuan kredi kartı borcum var onu bi an önce kapattırıp pcyi toplamak istiyorum önerileriniz ve yardımınız için teşekkür ederim iyi günler

hocam bi soru sorucam size 2.el xfx rx9060xt 16gb 15.500e buldum sizce alınır mı 19.05.2025de alınmış kutu faturası 2yıl garantisi de varmış

Sistem özellikleri
Anakart: Asus PRIME B650M-R DDR5
İşlemci:Ryzen 5 7600
Ram:XPC LANCER 16gb DDR5 6000MT/s
Sıvı soğutma:CORELIQUID A13 240
PSU:550w
bu sistemde 1080p de valorant csgo rainbowsix ve apex oynamayı planlıyorum öneri ekran kartı ve m2ssd önerir misiniz
5060 ti al geç yeni teknolojiye ayak uydurun bence

hocam bi soru sorucam size 2.el xfx rx9060xt 16gb 15.500e buldum sizce alınır mı 19.05.2025de alınmış kutu faturası 2yıl garantisi de varmış
3 fanlı modeli mi nereden almış?

5060 ti al geç yeni teknolojiye ayak uydurun bence
8gb 5060ti modelleri 16gb 9060xt modellerinden bile daha pahalı aralarında 3-4bin₺ fark var yeni teknoloji dediğin şey dlss ise fsr4 gayet de iyi şuan fiyat performans bazına baktığımızda 9060xt en uygunu.

8gb 5060ti modelleri 16gb 9060xt modellerinden bile daha pahalı aralarında 3-4bin₺ fark var yeni teknoloji dediğin şey dlss ise fsr4 gayet de iyi şuan fiyat performans bazına baktığımızda 9060xt en uygunu.
16gb den bahsediyorum

evet 3fanlı vatandan almıs

16gb den bahsediyorum
ben de diyorum ki aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurarak yazman lazım

evet 3fanlı vatandan almıs
fiyat iyi bence pazarlıkla 15'e alırsan çok iyi fiyatı

ama beklerim indirim kovalarım diyorsan kuponlarla kampanyalarla arada zaten sıfırı 16'ya falan geliyor

fiyat iyi bence pazarlıkla 15'e alırsan çok iyi fiyatı

ama beklerim indirim kovalarım diyorsan kuponlarla kampanyalarla arada zaten sıfırı 16'ya falan geliyor
anladım indirimi nerden kovalicam çok vaktim olmuyor indirimin olduğunu gösteren yerler var mı?

anladım indirimi nerden kovalicam çok vaktim olmuyor indirimin olduğunu gösteren yerler var mı?
bu forum'da sıcak fırsatlar diye bir sekme var orada anlık güzel indirimler paylaşılıyor ekran kartlarında güzel bir indirim olursa hemen paylaşıyorlar oradan takip edebilirsiniz ya da uğraşmak istemiyorsanız o 2.el olanın fiyatı da iyi sadece 2 ay kullanıldıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri