Ryzen 5 7600 1080p çözünürlükte ekran kartı önerisi

bu forum'da sıcak fırsatlar diye bir sekme var orada anlık güzel indirimler paylaşılıyor ekran kartlarında güzel bir indirim olursa hemen paylaşıyorlar oradan takip edebilirsiniz ya da uğraşmak istemiyorsanız o 2.el olanın fiyatı da iyi sadece 2 ay kullanıldıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
hocam bi soru sorucam bu sisteme sıfır rx 7600xt 16gb önerir misin bütçe olarak 25yazdım ama suan biraz daha inmek istiyorum durumum çok yok

hocam bi soru sorucam bu sisteme sıfır rx 7600xt 16gb önerir misin bütçe olarak 25yazdım ama suan biraz daha inmek istiyorum durumum çok yok
sıfır 7600xt yerine ikinci el 9060xt öneririm 7600xt en ucuzu 15k sanırım şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en azından aynı fiyata daha fazla performans alırsınız

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en azından aynı fiyata daha fazla performans alırsınız
anladım zaten yazdıktan sonra daha mantıklı geldi 2.elde ekran kartı alırken nelere dikkat etmek gerekir xfx olan kartı almayı düşünüyorum çünkü sadece yaşadığım şehirde bu kart var 9060xt olarak sıcaklıkları veya diğer şeyleri nasıl olmalı birde bir sıkıntı yaşadığımda vatana kendim gidip fatura benim üstüme olmasa da garantiye verebilir miyim?

Sistem özellikleri
Anakart: Asus PRIME B650M-R DDR5
İşlemci:Ryzen 5 7600
Ram:XPC LANCER 16gb DDR5 6000MT/s
Sıvı soğutma:CORELIQUID A13 240
PSU:550w
bu sistemde 1080p de valorant csgo rainbowsix ve apex oynamayı planlıyorum öneri ekran kartı ve m2ssd önerir misiniz
İncehesap gaming gecesi veya vatan kampanyasıyla 18'e falan tepe model 9060xt 16gb alabilirsin
ssd depolama ne kadar istersin bilmiyorum ama kioxia g3, 2tb alacaksan çok iyi olmayan kingston nv3,adata 900
kalan parayla ram 32 yaparsın

anladım zaten yazdıktan sonra daha mantıklı geldi 2.elde ekran kartı alırken nelere dikkat etmek gerekir xfx olan kartı almayı düşünüyorum çünkü sadece yaşadığım şehirde bu kart var 9060xt olarak sıcaklıkları veya diğer şeyleri nasıl olmalı birde bir sıkıntı yaşadığımda vatana kendim gidip fatura benim üstüme olmasa da garantiye verebilir miyim?
vatan'ın müşteri hizmetlerini arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin garanti hakkında ben bir sorun olacağını düşünmüyorum 2.elde ekran kartı alırken ne kadar kullanıldığını ne için kullanıldığını ve sıcaklık değerlerini sorabilirsin ama 9060xt yeni çıkan bir kart ve 2 aydır kullanıyorsa alacağın kişi sadece bi sıcaklık testi yapsın furmark'tan onu sor yeter zaten yeni bir kart.

1tb yeter bana zaten cok oyun oynamicam dediğim gibi Lol valo cs rainbow six oynarım anca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri