Ryzen 5 7600 boşta %57 60 derece neden?

yaptım onu dediğiniz gibi bakıcam test edip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fps düşüklüğü yaşar mıyım lolde vs
Bu yaptığın sadece boostlamayı geç aktif ediyor eğer boostladığı için ısınıyorsa %5i görmeden boostlamayacak kendini mhz düşük olduğu için daha az ısınır lolün launcherı açınca zaten %15 oluyor ve bu yaptığın ayar geçersiz kalıyor

Bu yaptığın sadece boostlamayı geç aktif ediyor eğer boostladığı için ısınıyorsa %5i görmeden boostlamayacak kendini mhz düşük olduğu için daha az ısınır lolün launcherı açınca zaten %15 oluyor ve bu yaptığın ayar geçersiz kalıyor
o zaman normal fpsler almaya devam edicem dimi

o zaman normal fpsler almaya devam edicem dimi
FPSinde falan bir değişim olmayacak işlemcinin boşa düşeceği değeri %5 yaptın işlemci %5 altındayken MHZ artışı yapmayacak chrome falan çalıştırırken daha az ısınma sağlar bende de böyle zaten bir şey olmaz.

FPSinde falan bir değişim olmayacak işlemcinin boşa düşeceği değeri %5 yaptın işlemci %5 altındayken MHZ artışı yapmayacak chrome falan çalıştırırken daha az ısınma sağlar bende de böyle zaten bir şey olmaz.
tamamdır teşekkür ederim 1 saat valo oynayıp dönüp yazıcam

Full yükte ısınıyor dediğim gibi bende de 81.5 oluyor zaten boşta sıcak o kadar
https://www.idefix.com/thermal-griz...un-p-3679218?vendorId=559&ref=akakce&v=1.68.8 bende bu sürülü i7 1200kf var nzxt x53 var 240mm bazı durumlarda pik attıgında 80dereceyi görüyor god of warda ama normal derecesi 55-60 arası boştada 30a kadar düşüyor masaüstündeyken vs. Ama benim pc 7/24 açık hiç kapanmıyor haftada bir 6-7 saat kapanıyor. OCC testinde 320watt çektiğinde 110dereceye çıktığını gördüm. Muhtemelen sıvı soğutma yetmedi. 360mm geçicem ve şuan uzay montaj sistem.

pc yi yeni aldım 3 ay oldu niye böyle yüksek oyunlarda 75 e kadar çıktığını gördüm normal değil diyolar
Full yükte yüksek ayarlarda 75 çok iyi derece. Ama boşta biraz yüksek. Muhtemel fanlar sessizce çalışsın diye fazla hızlı çalışmıyor olabilir

https://www.idefix.com/thermal-griz...un-p-3679218?vendorId=559&ref=akakce&v=1.68.8 bende bu sürülü i7 1200kf var nzxt x53 var 240mm bazı durumlarda pik attıgında 80dereceyi görüyor god of warda ama normal derecesi 55-60 arası boştada 30a kadar düşüyor masaüstündeyken vs. Ama benim pc 7/24 açık hiç kapanmıyor haftada bir 6-7 saat kapanıyor. OCC testinde 320watt çektiğinde 110dereceye çıktığını gördüm. Muhtemelen sıvı soğutma yetmedi. 360mm geçicem ve şuan uzay montaj sistem.
İşlemciyi limitle 125w çeken işlemci 320 çektiği için ısınıyor benimde 65w 7500f 120w çekince 90ı görüyordu fazla Wı kısarsan ısınma geçer boşta 40w normalde 125w fullesen hadi 200 250w çektirmen lazım 320 çekerse ısınır tabi :D

cs olması lazım ama lolde hala aynı 60 65 arası falandı yanlış hatırlamıyorsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama boşta 57 60 derece
Valoda 70-75 görürsen oda normal bu arada ve de normal değerler şuan

Geri