Ryzen 5 7600 Ekran Kartsız Kullanılır Mı?

•|Shadow

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçem masa monitör fare klavye dahil 30.000TL bu yüzden ekran kartı almayacağım.Ryzen 5 7600 alsam tek başına yeter mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bir şey oynatmaz desek yeridir.
Farklı konulara baktığımda oynatır diyenlerde var makesef tek seçeneğim bu ddr4 toplasam israf olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7600 dahili grafik birimi barindiriyor ancak gundelik isler icin yeterli olur.
YouTube video, not alma, kaçak sitelerden film izlemek için yeterli olur mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Farklı konulara baktığımda oynatır diyenlerde var makesef tek seçeneğim bu ddr4 toplasam israf olucak

söylediğin işlemler için tabii ki yeterli olur ama oyun performansından bir şey bekleme

7600x ile kardeşim kullanıyor, autocad idecad falan çizim yapıyor sıkıntısız. Ama oyun konusunda sıkıntı. Yükleyip denemiş birkaç oyun düşük fps hep.

Oyun oynayamacaksan sorun olmaz

günlük kullanılıyor hocam ekran kartı değişikliği yaptığım sürede kullandım aynı işlemciyle. Lol ve valorantta idare ediyordu ama onun harici oyunlarda pek bir şey bekleme.

günlük kullanılıyor hocam ekran kartı değişikliği yaptığım sürede kullandım aynı işlemciyle. Lol ve valorantta idare ediyordu ama onun harici oyunlarda pek bir şey bekleme.
Kaç ay kullandın bir sıkıntı yaratır mı YouTubeye baktım hiç ryzen 5 7600 kullanan görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri