Bir şey oynatmaz desek yeridir.Bütçem masa monitör fare klavye dahil 30.000TL bu yüzden ekran kartı almayacağım.Ryzen 5 7600 alsam tek başına yeter mi?
7600 dahili grafik birimi barindiriyor ancak gundelik isler icin yeterli olur.Bütçem masa monitör fare klavye dahil 30.000TL bu yüzden ekran kartı almayacağım.Ryzen 5 7600 alsam tek başına yeter mi?
Farklı konulara baktığımda oynatır diyenlerde var makesef tek seçeneğim bu ddr4 toplasam israf olucakBir şey oynatmaz desek yeridir.
YouTube video, not alma, kaçak sitelerden film izlemek için yeterli olur mu?7600 dahili grafik birimi barindiriyor ancak gundelik isler icin yeterli olur.
söylediğin işlemler için tabii ki yeterli olur ama oyun performansından bir şey beklemeFarklı konulara baktığımda oynatır diyenlerde var makesef tek seçeneğim bu ddr4 toplasam israf olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YouTube video, not alma, kaçak sitelerden film izlemek için yeterli olur mu?
10 ay gibi bu şekilde kullanıcam bir sorun teşkil eder mi?söylediğin işlemler için tabii ki yeterli olur ama oyun performansından bir şey bekleme
Oyun oynayamacaksan sorun olmazFarklı konulara baktığımda oynatır diyenlerde var makesef tek seçeneğim bu ddr4 toplasam israf olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YouTube video, not alma, kaçak sitelerden film izlemek için yeterli olur mu?
Oyun oynamak gibi grafik yükü gerektiren işler hariç yeter.Bütçem masa monitör fare klavye dahil 30.000TL bu yüzden ekran kartı almayacağım.Ryzen 5 7600 alsam tek başına yeter mi?
Oyun oynayamacaksan sorun olmaz
Teşekkür ederim umarım bir sıkıntı çıkarmaz bir korku var hâlâ bendeOyun oynamak gibi grafik yükü gerektiren işler hariç yeter.
Kaç ay kullandın bir sıkıntı yaratır mı YouTubeye baktım hiç ryzen 5 7600 kullanan görmedimgünlük kullanılıyor hocam ekran kartı değişikliği yaptığım sürede kullandım aynı işlemciyle. Lol ve valorantta idare ediyordu ama onun harici oyunlarda pek bir şey bekleme.
7600x için bak. Zaten aralarında çok fark yok %5 civarı fark var.Kaç ay kullandın bir sıkıntı yaratır mı YouTubeye baktım hiç ryzen 5 7600 kullanan görmedim