Ryzen 5 7600 Ekran Kartsız Kullanılır Mı?

hocam en kotu bi gtx 1050 ekran kartı falan alin islemciyle beraber
Hocam yapacağım işler belli Video izleyeceğim birde kitap okurken not alıcam birdaha ekran kartını satmakla uğraşamam 10 ay bir süre böyle kullanıp RX 7700 XT almayı düşünüyorum.( İkinci elden)

10 ay gibi bu şekilde kullanıcam bir sorun teşkil eder mi?
çok ağır bir işlem yapmadıgın sürece bir sorun olmaz (dediğin işlemler hiçbir sorun teşkil etmez) düzenli olarak termal macun yenilersin, güzel bir soğutman da varsa hiçbir sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok ağır bir işlem yapmadıgın sürece bir sorun olmaz (dediğin işlemler hiçbir sorun teşkil etmez) düzenli olarak termal macun yenilersin, güzel bir soğutman da varsa hiçbir sorun olmaz
ben sana şöyle söyleyeyim bende bir pc vardı geçenlerde yeniledim, 15 yıl kullandım 9500 gt ekran kartı vardı işlemci intel pentiumdu ne macun yeniledim ne bir şey yaptım bol bol oyunda oynuyordum pcyi zorlayarak hiçbir sorun olmadı

İkinci el bir ekran kartı alırsın gerçi ne oynamak istiyorsun ona göre değişir. Youtube internet için yeter zaten.

Hiçbir sorun olmaz 10 ay bu şekilde idare edip ekleme yapmak çok mantıklı olur.

Söylediğin işlemler için bilgisayar alıyosan ileride bile ekran kartı almana gerek yok desek yeridir

ben sana şöyle söyleyeyim bende bir pc vardı geçenlerde yeniledim, 15 yıl kullandım 9500 gt ekran kartı vardı işlemci intel pentiumdu ne macun yeniledim ne bir şey yaptım bol bol oyunda oynuyordum pcyi zorlayarak hiçbir sorun olmadı
Mouse ve klavye kullanımında sıkıntı yaşatır mı 8.000hz

Mouse ve klavye kullanımında sıkıntı yaşatır mı 8.000hz
hocam video izleyip not alacaksan eğer sadece ekran kartı bile almana gerek yok o şekilde kullanırsın

Ek olarak youtubeda işlemcinin oyunlarda verdiği fpslerde mevcut diye biliyorum

Geri