bütçe olarak 40 50 bandındaydı 4070 de düşündüm ama indirimlerden falan uyguna bir ekran kartı bulmuştuk onu tercih ettik sistemdeki diğer parçalarıda kaliteli tuttum biraz 4070 de olabilirdi dediğin gibidarboğaz yaşamazsınız hocam gayet uyumludur.Fiyat nedir ayıptır sorması kasanın çünkü 4070 veya 4070super de konulabilir 4060ti 16gb yerine 2k da daha rahat oynatır.
2K belki de 4K'da kesin zort olursun. 4060-TI dediğin benim bildiğim 1080p kartıdır.birde 2k veya 4k performanslarım nasıl olur?
ek olarak Msi 4060ti 16gb gaming x slimdiğer parçaları atma şansınız var mı ?
16gb versiyonu oldugu icin aslında 2k rahat olacağını düşünüyorum ama bilemedim2K belki de 4K'da kesin zort olursun. 4060-TI dediğin benim bildiğim 1080p kartıdır.
evet bazı siteler daha uygun ama itopyadan almak istedim aslında birazda bilmiyorum oraya güvendiğim içinde olabilir itopyadan topladım sistemi fiyatlar biraz pahalıya geldi o yüzden :/hocam snrj1 sitesinden toplama yaptım ekran kartı hariç.Site yasaklı olduğu için link atamıyorum ama görsel atayım şöyle, isterseniz parçaları değiştirin.Buradan daha uygun oluyor gibi geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin yapmış olduğunuz 32.845 tl oluyor sanırım
O ekran kartı 2k da da çok mükemmel performans göstermez. 2k kartı değil o. 4k kartı hiç değil zatenyeni bir sistem topladım ve işlemci kısmında 7600 kullandım ekran kartı olarakta 4060ti 16gb kullandım. Sorumsa herhangi bir darboğaz yaşar mıyım, birde 2k veya 4k performanslarım nasıl olur?
İtopya zaten pahalı. Birde kendin toplamışsın çok para vermişsin. Parana yazık etmişsin. Ama yapacak bir şey yok hayırlı olsunevet bazı siteler daha uygun ama itopyadan almak istedim aslında birazda bilmiyorum oraya güvendiğim içinde olabilir itopyadan topladım sistemi fiyatlar biraz pahalıya geldi o yüzden :/
Parça parça başka sitelerden alırsan daha uygun olurduevet bazı siteler daha uygun ama itopyadan almak istedim aslında birazda bilmiyorum oraya güvendiğim içinde olabilir itopyadan topladım sistemi fiyatlar biraz pahalıya geldi o yüzden :/