- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam odam böyle şanslıyım galibaO sıcaklığa iyi hocam sen gel benim odada kullan o soğutucu ile klima salonda cehennemi yaşıyorum spirit ile 65 e geçmiyorum
hocam odam böyle şanslıyım galibaO sıcaklığa iyi hocam sen gel benim odada kullan o soğutucu ile klima salonda cehennemi yaşıyorum spirit ile 65 e geçmiyorum
sülük diyince olmadı sıvı kıvamda mı yoka çok katımı yada mx4 kullandınız mı onla karşılatırsanız24-25
Mesaj otomatik birleştirildi:
sülük gibi desem yapıştı mı yapışır cinsten
katısülük diyince olmadı sıvı kıvamda mı yoka çok katımı yada mx4 kullandınız mı onla karşılatırsanız
Hocam oyun hamuru gibi yani sert bir şeyi vardı nasıl anlatayım kisülük diyince olmadı sıvı kıvamda mı yoka çok katımı yada mx4 kullandınız mı onla karşılatırsanız
muhtemelen ekran kartımı çöpe atsam 55 60 a düşer de çöptel a750 80 derece altına düşmediği için kasa ısınıyorhocam odam böyle şanslıyım galiba
anladım ilginç ben mi bozuk sandım acabakatı
Hocam oyun hamuru gibi yani sert bir şeyi vardı nasıl anlatayım ki
bir ara mx4 te aynı gelince iade etmiştim de buda öyle sandımkatı
akışkan olur benim bildiğim termal macun lar ama katı olmasına rağmen o dereceleri veriyorsa çok iyi böyle kullanmaya devam etkatı
Baya iyi sürmüşsün valla nasıl sürdün anlat baba bizde yapalım
Valla bilmiyorum hocam bana katımsı geldi, yapış yapış oluyordu yani normal termal macun gördüm işte normal olanlar gibiydi, bana hep katı gelmiştir macunlar. Belki de benim algı kapasitemden dolayı katı geliyor.akışkan olur benim bildiğim termal macun lar ama katı olmasına rağmen o dereceleri veriyorsa çok iyi böyle kullanmaya devam et
iyi sıcaklıklar baya güzelAlıntıyı görüntüle
Bu da Last of us hocam. 61-62 dereceler de. Max 66 gördü oyun içi.
Valla bilmiyorum hocam bana katımsı geldi, yapış yapış oluyordu yani normal termal macun gördüm işte normal olanlar gibiydi, bana hep katı gelmiştir macunlar. Belki de benim algı kapasitemden dolayı katı geliyor.