Neler Yeni

Ryzen 5 7600 rx 7700 xt donma/takılma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Ayyıldız
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım. Başlıkta belirttiğim gibi 7600 ve RX 7700XT var ve oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum. Bu birkaç oyunda oldu. BIOS ayarlarında veya adrenalin ayarlarında yapmam gereken bir şeyler var mı?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
efe araci
driveriniz eskidir driver güncelleyerek çözebilirsiniz bende rx7800xt - 7600 ikilisi kullanıyorum driver güncelleyince çözüldü bios performans ayarlarını da yapabilirsin youtube de pchocasının rehberi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Ayyıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
driveriniz eskidir driver güncelleyerek çözebilirsiniz bende rx7800xt - 7600 ikilisi kullanıyorum driver güncelleyince çözüldü bios performans ayarlarını da yapabilirsin youtube de pchocasının rehberi var.
nasıl güncelleyebilirim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
efe araci
nasıl güncelleyebilirim
windows arama yerine '' aygıt yöneticisi '' yazacaksınız.
ardından seçeneklerden '' görüntü bağdaştırıcıları'' nı açacaksınız ekran kartınızın ismi '' AMD radeon rx7700xt '' olarak geçer sağ tıklayıp '' sürücüyü güncelleştir '' e basacaksınız ekran gidip gelebilir korkmayın.
ardından amd softwareyi de güncelleyeceksiniz güncellerken yine ekran gidip gelebilir korkmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Ayyıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows arama yerine '' aygıt yöneticisi '' yazacaksınız.
ardından seçeneklerden '' görüntü bağdaştırıcıları'' nı açacaksınız ekran kartınızın ismi '' AMD radeon rx7700xt '' olarak geçer sağ tıklayıp '' sürücüyü güncelleştir '' e basacaksınız ekran gidip gelebilir korkmayın.
ardından amd softwareyi de güncelleyeceksiniz güncellerken yine ekran gidip gelebilir korkmayın.
Eyvallah kral şimdi güncelledim oyunlarda deneyeceğim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
efe araci
Top Bottom