Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım. Başlıkta belirttiğim gibi 7600 ve RX 7700XT var ve oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum. Bu birkaç oyunda oldu. BIOS ayarlarında veya adrenalin ayarlarında yapmam gereken bir şeyler var mı?
nasıl güncelleyebilirimdriveriniz eskidir driver güncelleyerek çözebilirsiniz bende rx7800xt - 7600 ikilisi kullanıyorum driver güncelleyince çözüldü bios performans ayarlarını da yapabilirsin youtube de pchocasının rehberi var.
windows arama yerine '' aygıt yöneticisi '' yazacaksınız.nasıl güncelleyebilirim
Eyvallah kral şimdi güncelledim oyunlarda deneyeceğimwindows arama yerine '' aygıt yöneticisi '' yazacaksınız.
ardından seçeneklerden '' görüntü bağdaştırıcıları'' nı açacaksınız ekran kartınızın ismi '' AMD radeon rx7700xt '' olarak geçer sağ tıklayıp '' sürücüyü güncelleştir '' e basacaksınız ekran gidip gelebilir korkmayın.
ardından amd softwareyi de güncelleyeceksiniz güncellerken yine ekran gidip gelebilir korkmayın.
amd softwareyi de güncellemeyi unutmayın rica ederimEyvallah kral şimdi güncelledim oyunlarda deneyeceğim