Gurkanpiro
80+ Gold
arkadasın profılınde bısey yazmıyor kanıt butabii ki bulunabilir panel kullandığımı kanitlarsa bende üzerine tazminat bile ooderin arkadaşımıza
arkadasın profılınde bısey yazmıyor kanıt butabii ki bulunabilir panel kullandığımı kanitlarsa bende üzerine tazminat bile ooderin arkadaşımıza
la o ben degilim o hesabi bende gordum simdi kim bu diye dxasjfhkjsdtabii ki bulunabilir panel kullandığımı kanitlarsa bende üzerine tazminat bile ooderin arkadaşımıza
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramazançetin391
Şimdi korkup kaldirmiş az önce yazıyordu profilinde isim zaten kardeşim de bilebilir ama bu ülkenin yüzde 30 u GS li ben sana şu yaş şu TC bilgisi demedim dememde ztn rastgele bir tartışma için 14 Luk veletler gibi panelde kullanmamarkadasın profılınde bısey yazmıyor kanıt bu
instam ramazan_cetinq07 bakabilirsin mesaj yazabilirisn ve o cidden ben degilim bana yaz instadan aramizda cozelimŞimdi korkup kaldirmiş az önce yazıyordu zaten kardeşim de bilebilir ama bu ülkenin yüzde 30 u GS li ben sana şu yaş şu TC bilgisi demedim dememde ztn
Canın sağolsun krdşm fazla uzadı konu iyi geceler bı işe yaradik bir internet ayak izini daha kötü niyetli kişilerden koruduk ben yatıyorum iyi geceler dilerim sanainstam ramazan_cetinq07 bakabilirsin mesaj yazabilirisn
dostum gel instadan yaz birsey soracagimCanın sağolsun krdşm fazla uzadı konu iyi geceler bı işe yaradik bir internet ayak izini daha kötü niyetli kişilerden koruduk ben yatıyorum iyi geceler dilerim sana
Tmmdostum gel instadan yaz birsey soracagim
Hoba21-22 derece ideal bir oda sıcaklığı.
Cooler master master liquid 240 l bu sürümünde iki pompası ayrı kullanıyor yani kaliteli ben bide Silverstone ü beğeniyorum ahada link Silverstone temiz soğutuyor cooler master dahttps://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-sogutucu/silverstone-icemyst-240mm-radyatorlu-argb-intel-amd-uyumlu-2x12cm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-sst-im240-argb.htmlRyzen 5 7600 islemci var bosta bile 70 80 dereceleri gordugu oluyor cok butcem yok bu sogutucuyla kac dereceleri gorur yuk altinda
yada baska oneriniz varmi
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
sagol da 2500 verememCooler master master liquid 240 l bu sürümünde iki pompası ayrı kullanıyor yani kaliteli ben bide Silverstone ü beğeniyorum ahada link Silverstone temiz soğutuyor cooler master dahttps://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-sogutucu/silverstone-icemyst-240mm-radyatorlu-argb-intel-amd-uyumlu-2x12cm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-sst-im240-argb.html