Neler Yeni

RYZEN 5 7600 SIVI SOGUTMA ONERISI

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Adam panel kullaniyor knk
Kullanmıyorum zaten senin gibi yaşının düşük olduğunu tahmin ettiğim bir kardeşim içinde panel kullanmam , çünki böyle bir işlem yasalar dışında etik de olmaz , tartışıyoruz sana tek önerim insanları aşşağılama yönüne yönelme ikimizinde farklı görüşleri olabilir her konuda olduğu gibi ekonomik vb durumlar için insanlara tepkilerini davranışlarını değiştirme yeni sistemin hayırlı olsun konuyuda burada kapatıoyrum şahsim adına

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sxowz
Minimal bir performans kaybı olur bunun dışında ekran kartı sürücüsü normal ekran kartına ayarlı olduğu için çökmeler yaşanma ihtimalide var guncellerken tabii ki işin yazılım tarafındayım ama sayayım
bir minimal diyor bi cok kayip diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmıyorum zaten senin gibi yaşının düşük olduğunu tahmin ettiğim bir kardeşim içinde panel kullanmam , çünki böyle bir işlem yasalar dışında etik de olmaz , tartışıyoruz sana tek önerim insanları aşşağılama yönüne yönelme ikimizinde farklı görüşleri olabilir ekonomik vb durumlar için insanlara tepkilerini davranışlarını değiştirme yeni sistemin hayırlı olsun konuyuda burada kapatalım
knk gelmis kendini ovuyorsun bisey aldik sevinelim diyoruz ve gelmis dalga geciyorsun benmiyim gecen hemde panel kullanmiyosan gs li oldugumu nerden bildin mesela

Gurkanpiro

80+ Gold

knk gelmis kendini ovuyorsun bisey aldik sevinelim diyoruz ve gelmis dalga geciyorsun benmiyim gecen hemde panel kullanmiyosan gs li oldugumu nerden bildin mesela
knk sen ne aldın acaba mevzuyu merak ettım

Arabasevdalısı

80+ Bronze

Kardeşim yaşın küçük benden sosyal ayak iziyle her türlü bilgine ulaşabilirim panelde kullanmadım ama haklısın şevkini kırdıysam özür dilerim kb tam adinida hiçbir yerde kullanmanı önermem ai ile konulu film o bile editleyebilirler yüzüne , dikkat et

Gurkanpiro

80+ Gold
Kardeşim yaşın küçük benden sosyal ayak iziyle her türlü bilgine ulaşabilirim panelde kullanmadım ama haklısın şevkini kırdıysam özür dilerim kb tam adinida hiçbir yerde kullanmanı önermem ai ile konulu film o bile edilmeyebilirler yüzüne , dikkat et
formdakı yetkılılere ulasıp bılgılerını alıp savcılıga basvurabılır panel kullanmaktan

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Profline tikl
formdakı yetkılılere ulasıp bılgılerını alıp savcılıga basvurabılır panel kullanmaktan
Panel kullanmadim ama tabii ki edebilir adı soyadı tam bir şekilde profilinde yazıyor basit bir Instagram araması ilede tüm bilgilerine ulaştım zaten panel Wb iş için paneli kullansam ayrı bir windowsta deneme mailiyle kurardım tüm bilgilerim forum yöneticilerine açık bir şekilde duruyor

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sxowz
Profline tikl

Panel kullanmadim ama tabii ki edebilir adı soyadı tam bir şekilde profilinde yazıyor basit bir Instagram araması ilede tüm bilgilerine ulaştım zaten panel Wb iş için paneli kullansam ayrı bir windowsta deneme mailiyle kurardım tüm bilgilerim forum yöneticilerine açık bir şekilde duruyor
instamda kendimle alakalai bisey paylasmadim insta ismimi yazarmisin buraya

Gurkanpiro

80+ Gold
Profline tikl

yalanda soyluyor olabılırsın orası arkadasa kalmıs savcılıga suc duyursunda

Top Bottom