Aldığım sistemde Ryzen 5 7600 mevcut ve işlemciye soğutma arıyorum yaklaşık 50-60 derece arası çoğu oynayabileceğim bütçem 2500 civarı ve kasanın boyutları 425 x 215 x 480 mm
bu işini görür kampanyalarla 140tlye aldım bugunAldığım sistemde Ryzen 5 7600 mevcut ve işlemciye soğutma arıyorum yaklaşık 50-60 derece arası çoğu oynayabileceğim bütçem 2500 civarı ve kasanın boyutları 425 x 215 x 480 mm
direkt kasanın modelini atsanız daha iyi değil mi
hangi kampayalarbu işini görür kampanyalarla 140tlye aldım bugun
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
155 156 mm bandında 120mm fanla aldığınız herhangi bir soğutucu işinizi görecektşr boyutuna dikkat edin sadece gözünüze hoş gelen phantom spiritlerden bir tane alabilirsiniz![]()
BitFenix ARES 600W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa | ITOPYA
BitFenix ARES 600W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile BFC-ARSBR6KKGSK-4F ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi kampayalar
1 adet fazla dağıtım borusu var tdp olarak daha yüksek w![]()
BitFenix ARES 600W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa | ITOPYA
BitFenix ARES 600W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile BFC-ARSBR6KKGSK-4F ITOPYA'dawww.itopya.com
hangi kampayalar
birde phantom spirit ile peerless assassin'nin farkları neler hangisi daha iyi
phantom spirit daha iyi kampanyada bu https://forum.donanimarsivi.com/kon...eri-odeme-kampanyasi-detayli-anlatim.1106558/![]()
hangi kampayalar
birde phantom spirit ile peerless assassin'nin farkları neler hangisi daha iyi