Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 Stok Soğutucu İle İdare eder mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
Bütçe
2500
Herkese selamlar. Yeni bir sistem alacağım ancak işlemci hakkında bir tedirginliğim var. Sistemde Ryzen 5 7600 Model işlemci kullanacağım. Kutusunun içinden stok soğutucu geliyor ancak genel olarak herkes sıvı soğutucu ile kullanılmasını söylemiş. Şu anlık sıvı soğutucuya param çıkışmıyor. 1-2 ay beni idare edebilirse sıvı soğutucu alıp monte etmeyi planlıyorum. Sizce stok soğutucu beni 1-2 ay idare edebilir mi?

umutaras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arasumut
Herkese selamlar. Yeni bir sistem alacağım ancak işlemci hakkında bir tedirginliğim var. Sistemde Ryzen 5 7600 Model işlemci kullanacağım. Kutusunun içinden stok soğutucu geliyor ancak genel olarak herkes sıvı soğutucu ile kullanılmasını söylemiş. Şu anlık sıvı soğutucuya param çıkışmıyor. 1-2 ay beni idare edebilirse sıvı soğutucu alıp monte etmeyi planlıyorum. Sizce stok soğutucu beni 1-2 ay idare edebilir mi?
İdare eder ama işlemciyi fazla zorlama kanki

FurkanT57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Turan
Normal kullanımda sıkıntı yaratmaz ama uzun süre ağır bir oyun veya program çalıştırırsan bu sıcak havalarda biraz sıkıntı olur bende stock soğutucu kullanıyorum 70 dereceyi buluyor yer yer oyunlarda.

Ysuflix

80+ Gold
idare eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankiler pcyi ben kullanmıcam abime topluyorum. Sistemi eskişehirde kullanacak. Havalar şu anlık serin ilerliyor dedi bana. Sizce nasıl yapalım. Korkuyorum işlemci yanacak diye.

Top Bottom