Neler Yeni

Öneri Ryzen 5 7600x İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar normalde h100x alacaktım ama vazgeçtim daha sağlam bir soğutucu almak istiyorum aklımda ls520s dark zero var lakin sıcaklık testini göremedim öte yandan sizden öneri bekliyorum

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet

Bayramdurmus

80+ Bronze
3-4 bin TL arası ayrıca hava soğutma almak istemiyorum.
Hocam bence de hava soğutucuya hiç girme bana da hep hava soğutucu önerdiler ryzen 5 7500f gittim thermalright hava soğutma aldım yük binince çok hızlı çalışıyor fanlar ve kasanın içini ciddi anlamda ısıtıyor o ısı ekran kartına da yansıyor sonra gidip thermalright 360mm sıvı soğutma aldım hem kasam rahatladı hem görüntü hemde sıcaklık olarak düşüş oldu

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence de hava soğutucuya hiç girme bana da hep hava soğutucu önerdiler ryzen 5 7500f gittim thermalright hava soğutma aldım yük binince çok hızlı çalışıyor fanlar ve kasanın içini ciddi anlamda ısıtıyor o ısı ekran kartına da yansıyor sonra gidip thermalright 360mm sıvı soğutma aldım hem kasam rahatladı hem görüntü hemde sıcaklık olarak düşüş oldu
sıkıntı hocam sonra uğraşıyorsun sıvı en iyi sorunu kökten çözüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz kılasik olacak ama https://www.akakce.com/islemci-sogu...-360r-v2-sivi-sogutucu-fiyati,1622720179.html

r

adyotör desteği nedir
Am5 desteği var mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Şöyle bunun altı ls520 ve msı modelleri var ama 3-3.5k vermişken +1k verip ömürlük kalitesi ve sessiz soğutma almak daha iyi bence
artıc marka çok bildiğim bir marka değil daha bilindik varsa onu alayım ayrıca nzxt ler var ama onlarda biraz tuzlu.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Arda doğan
artıc marka çok bildiğim bir marka değil daha bilindik varsa onu alayım ayrıca nzxt ler var ama onlarda biraz tuzlu.
Knk artic dünya genelinde bi marka nası bilmezsin forumun %92'si rahat bilir ne kadar kaliteli oldugunuda radyatör ve fan kalitesine kadar ki zaten 2 kablo var karmaşasıda yok kurulumda çok kolay

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Knk artic dünya genelinde bi marka nası bilmezsin forumun %92'si rahat bilir ne kadar kaliteli oldugunuda radyatör ve fan kalitesine kadar ki zaten 2 kablo var karmaşasıda yok kurulumda çok kolay
Hocam cidden bilmediğimden normalde ben her zaman bilindik ve kaliteli almaya çalışırım.

kraken 240 nzxt nin var onu almak isterdim ama biraz tuzlu o yüzden tercih edemiyorum.

normalde msi veya DeepCool alacaktım ama biraz daha alternatiflere bakmak isterim.

Top Bottom