Kötü yükseltme yapmışsınız hocam şöyle bir şey öneririm daha iyi olur bütçen biraz daha çıkar diye farz ettim 2 tb ssd koydum daha iyi olur https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/sistem için tavsiye verirmisiniz (rami paradan kısmak için kıstım) öneri verebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
eğer bütçen çıkmaz ise soğutucuya kasayı vg4200s yaparsın ordan kısabilirsin yine bütçen çıkmıyor ise ssdyi crucial p3 1tb yaparsın kasası cmt591 kalır öyle rahat şekilde soğutucu da çekersin soğutucu da hemen şart değil havalar soğuduğu için stok ile 2 3 hafta idare edebilirsin daha sonradan da alabilirsin sistemden kısmak istemiyorsan benim önerim 2 3 hafta sonra alırsın soğutucuyu da sistemden de kısmamış olursunKötü yükseltme yapmışsınız hocam şöyle bir şey öneririm daha iyi olur bütçen biraz daha çıkar diye farz ettim 2 tb ssd koydum daha iyi olur https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/
Soğutucu olarakta bunu alırsın çokça yeterli 7500f için https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Kötü yükseltme yapmışsınız hocam şöyle bir şey öneririm daha iyi olur bütçen biraz daha çıkar diye farz ettim 2 tb ssd koydum daha iyi olur https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/
Soğutucu olarakta bunu alırsın çokça yeterli 7500f için https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer bütçen çıkmaz ise soğutucuya kasayı vg4200s yaparsın ordan kısabilirsin yine bütçen çıkmıyor ise ssdyi crucial p3 1tb yaparsın kasası cmt591 kalır öyle rahat şekilde soğutucu da çekersin soğutucu da hemen şart değil havalar soğuduğu için stok ile 2 3 hafta idare edebilirsin daha sonradan da alabilirsin sistemden kısmak istemiyorsan benim önerim 2 3 hafta sonra alırsın soğutucuyu da sistemden de kısmamış olursun
7600x iyi değil 7500f ile performansları aynı tek farkları fiyat farkı senin attığında kasa kötü o psuya o sistem emanet edilmez soğutucu seçimin kötü sıvı işi show işi başka amacı yok 240mm de alınmaz para israfı ssd olarakta kontrolcüsü kötü iyi değil ve o hızlar 4k video aktarımı yapmayacaksan gereksiz kaçıyor anakart olarak ise b650mp e pro modeli de çokça iyidir x670 serisi bir anakart 7500f için çok bile x670 yaparsan 32gb ram olmaz ve ssd den kısarsı sana attığım en uygunu ve en iyisidir hocam emin ol ki kötü bir şey önermiyorum sanabenim yaptığımda ne gibi kötü yükseltme var hocam acaba
benim sistemde işlemci daha iyi ,anakart daha iyi sadece ram düşük başka farklı olan varmı
sistem için tavsiye verirmisiniz (rami paradan kısmak için kıstım) öneri verebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
bal gibide alınırinno alinmaz hazir sistem bekle hocam
asus dual veya msi ventus beklenmeli ben almazdim sahsen
o dediğin kartları almak için 3k daha bütçe eklmek gerekiyor inno tasarım olarak herkese hitap etmesede ekran kartını soğuk tutar hiç bir sorun yaşamazsınasus dual veya msi ventus beklenmeli ben almazdim sahsen
haklisin iste bu yuzden youtuberlarin sistemleri beklenmeli hocam ama acelesi varsa konu sahibinin alabiliro dediğin kartları almak için 3k daha bütçe eklmek gerekiyor inno tasarım olarak herkese hitap etmesede ekran kartını soğuk tutar hiç bir sorun yaşamazsın
reis öncelikle x670 p ye 32 ram takılmıyormu ve sıvı soğutucu olmadan sıkıntı olmazmı sistem7600x iyi değil 7500f ile performansları aynı tek farkları fiyat farkı senin attığında kasa kötü o psuya o sistem emanet edilmez soğutucu seçimin kötü sıvı işi show işi başka amacı yok 240mm de alınmaz para israfı ssd olarakta kontrolcüsü kötü iyi değil ve o hızlar 4k video aktarımı yapmayacaksan gereksiz kaçıyor anakart olarak ise b650mp e pro modeli de çokça iyidir x670 serisi bir anakart 7500f için çok bile x670 yaparsan 32gb ram olmaz ve ssd den kısarsı sana attığım en uygunu ve en iyisidir hocam emin ol ki kötü bir şey önermiyorum sana
ssd kontrolcüsü iyi değil derken ne demek istedin reyiz tam bilmiyorumda7600x iyi değil 7500f ile performansları aynı tek farkları fiyat farkı senin attığında kasa kötü o psuya o sistem emanet edilmez soğutucu seçimin kötü sıvı işi show işi başka amacı yok 240mm de alınmaz para israfı ssd olarakta kontrolcüsü kötü iyi değil ve o hızlar 4k video aktarımı yapmayacaksan gereksiz kaçıyor anakart olarak ise b650mp e pro modeli de çokça iyidir x670 serisi bir anakart 7500f için çok bile x670 yaparsan 32gb ram olmaz ve ssd den kısarsı sana attığım en uygunu ve en iyisidir hocam emin ol ki kötü bir şey önermiyorum sana
Hocam x670'ye elbetteki 32gb ram takılıyor ancak benim demek istediğim konu o değil bütçen kısıtlı eğer sen anakarttan arttırırsan ram ve ssd'den kısmak zorunda kalacaksın o yüzden sana x670 önermedim orada çünkü bütçen sıkıntıya giriyorreis öncelikle x670 p ye 32 ram takılmıyormu ve sıvı soğutucu olmadan sıkıntı olmazmı sistem
ssd kontrolcüsü iyi değil derken ne demek istedin reyiz tam bilmiyorumda
peki hocam r5 7600x almış olursam hangi soğutucu alınmalıHocam x670'ye elbetteki 32gb ram takılıyor ancak benim demek istediğim konu o değil bütçen kısıtlı eğer sen anakarttan arttırırsan ram ve ssd'den kısmak zorunda kalacaksın o yüzden sana x670 önermedim orada çünkü bütçen sıkıntıya giriyor
Sıvı soğutucu şart değil hocam 7500f'i attığım soğutucu rahatlıkla soğutur hiç bir sorun yaşamazsın
Ssd konusunuda şöyle söyleyeyim kontrolcüsü iyi olmaz ise size sunduğu okuma/yazma verilerini tam anlamıyla size yansıtamıyor ve o vaat edilen hızları alamıyorsunuz siz verdiğiniz parada bununla beraber çöpe gidiyor zaten
7600x önermem hocam 7500f ile tek farkı fiyat farkı başka farkı yok ve yine aynı soğutucuyu öneririm 7800x3d ye bile takabilirsin o soğutucuyu yani idare ederpeki hocam r5 7600x almış olursam hangi soğutucu alınmalı