❌İndirim Bitti! Ryzen 5 8400F RX 7700 XT DDR5 24.973 TL

ben ilk defa pc alıcam 2017 den kalma laptop ile idare ediyorum 1 hafta içerisinde bir pc beğenip almam lazım biri bana yardımcı olmadı konu vs açtım o yüzden ne yapmalıyım şuan hiçbirşey bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beni 4 5 yıl idare etmesini istiyorum alıcağım pc nin bu laptop bile 2017 den beri sabretti beni
benzer durumlardayiz hocam

o yüzden iyi bir şey istiyorum 30 35 arası beni idare etsin 4 5 yıl istiyorum bu ekran kartı saf güç olarak güçlüymüş diyolar
Özelleştirme tavsiyelerini birdaha yazıyorum karışmış. Kasayı Vento CMT218 650W, soğutucuyu FSP NC5, SSD'i Kioxia Exceria G3 1 TB yapıp alabilirsin. İstersen monitör vb. de önerebiliriz.

Özelleştirme tavsiyelerini birdaha yazıyorum karışmış. Kasayı Vento CMT218 650W, soğutucuyu FSP NC5, SSD'i Kioxia Exceria G3 1 TB yapıp alabilirsin. İstersen monitör vb. de önerebiliriz.
bana 2k lık monitör önerebilir misiniz

giriş ddr5 den kastınız nedir ben pek anlamıyorum mesela bu pc 4 5 yıl idare eder mi? genelde hikaye oyunları ve farklı oyunlar deneyimlemek istiyorum genelde lol csgo vs r6 ilgimi çekiyor online olarak

zamlanmış galiba

7 10k arası 2 ortalama önerir misiniz 8500 tl bandı 10000tl bandı iki tane farklı duruma göre çekicem

zamlanmış galiba
Fiyat aynı. Ana mesajı okuyun.

Geri