Yardım Ryzen 5 9600x alınır mı?

Ben bu modeli almayı düşünüyordum
eğer kasan ve diğer parçaların beyaz ise güzel ama onun dışında Tuf daha dolu bir model
1755081333229.webp

bir de bir şey soracağım, bazı yerlerde 9600x 38mb L3 ve 6 çekirdek iken, bazı yerlerde 32mb ve 12 çekirdek. İki farklı modeli mi var işlemcinin?
Hayır her satıcının saçma başlıkları 32mb sabit l3 leri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben uzun bir süredir 9600x almayı düşünüyordum fakat 7500f ile çok büyük bir fark olmadığını görünce biraz hayal kırıklığında uğradım. Bu işlemcinin avantajları nelerdir, 7500f ile aradaki fiyat farkına değer mi?
Bir de 10k'nın üstüne çıkmayacak ve alınabilecek en mantıklı işlemciler nelerdir?
7500f al geç b650 anakart işini görür bence fazla para harcama anakarta

eğer kasan ve diğer parçaların beyaz ise güzel ama onun dışında Tuf daha dolu bir model
Alıntıyı görüntüle
Evet beyaz sistem diziyorum ama siyah beyaz bir sistem de dizebilirim asus çok iyiyse

Hayır her satıcının saçma başlıkları 32mb sabit l3 leri

7500f al geç b650 anakart işini görür bence fazla para harcama anakarta
ileriddeki yükseltmeler için b850m düünüyorum zaten çok büyük fiyat farkı yok sağlam b650'lerle

Evet beyaz sistem diziyorum ama siyah beyaz bir sistem de dizebilirim asus çok iyiyse

ileriddeki yükseltmeler için b850m düünüyorum zaten çok büyük fiyat farkı yok sağlam b650'lerle
Sağlam b650 giriş b850 den iyidir ama sen bilirsin

yani normal kullanıcı için çok fark olmaz ikiside iyi kalite zaten o yüzden beyaz ise bozma derim. Ram olarak fazla beyaz yok piyasada doğru düzgün bu var aldın mı bilmiyorum tabii

Geri