Ryzen 5 9600x için kule tipi soğutucu

Ashandarei

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
555

Bunlar ilgimi çekti. Adata XPG Lancer Black ile kullanacağım. Yeterli soğutması olanı almak istiyorum, en iyisini değil. Öneriniz var mı? Spirit plus yeterli gelir mi?

Bunlar ilgimi çekti. Adata XPG Lancer Black ile kullanacağım. Yeterli soğutması olanı almak istiyorum, en iyisini değil. Öneriniz var mı? Spirit plus yeterli gelir mi?
Phantom Spirit al

9600x 9070xt sistem aldık yaz başı arkadaşa spirit spirit plus ikisinide denedik yetmedi 240mm sıvı soğutma aldık şuan sistem biraz daha rahatladı

hayır hocam spiriti yanında aldık spirit plus benim diğer sistemde vardı öyle denedik arkadaş uğraşmak istemedi direk liquid aldı
peerless assassin peki? onu da denediniz mi?

aynı soğutucunun tek fanlı olanını r5 5600 ile kullanıyorum ve 1-2 hafta aşırı ses yaptı ama sonrasında kendiliğinden düzeldi, en kavurucu adana sıcaklarında bile 70 üstü görmedim mx4 termal macun ile

aynı soğutucunun tek fanlı olanını r5 5600 ile kullanıyorum ve 1-2 hafta aşırı ses yaptı ama sonrasında kendiliğinden düzeldi, en kavurucu adana sıcaklarında bile 70 üstü görmedim mx4 termal macun ile
spirit plus v2 mi?

Geri