🔥İndirim Ryzen 5 9600X RX 9070 XT Sistem 52.999 TL

Tek tek toplamaya göre fiyat avantajı yok ama hazır sistem piyasasına göre iyi.

7700xt için ne kadar ucuz ya diye dalga geçmeye gelmiştim başlık yanlış yazılmış :D

bu sistemler neden hala 16 gb ram ile satılıyor
aylardır hazır sistemlerde fiyat avantajı yok fiyatı kısacaklar diye 50k lık sisteme ya 500gb ssd koyuyolar ya da 16gb ram yapıyorlar a620 anakart kullandıkları oluyo ellerinden gelse 400w psu koycaklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aylardır hazır sistemlerde fiyat avantajı yok fiyatı kısacaklar diye 50k lık sisteme ya 500gb ssd koyuyolar ya da 16gb ram yapıyorlar a620 anakart kullandıkları oluyo ellerinden gelse 400w psu koycaklar
hele vatan pc nin ram değerlerinden bahsetmiyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hele vatan pc nin ram değerlerinden bahsetmiyorum
vatan özel ürettiriyor cl46ları bulmak zor artık ne kadar yüksek o kadar iyi diye düşünen bir güruh var demek ki onlara satarız diyorlar

vatan özel ürettiriyor cl46ları bulmak zor artık ne kadar yüksek o kadar iyi diye düşünen bir güruh var demek ki onlara satarız diyorlar
özel üretim kısmına katılıyorum başlangıcında bile CL40'dı bu ramler nedense 46ya cıktı :D

avantajı olmayan hiç bir hazır sistem alınmaz. tek tek toplarsan %100 özelleştirme ile içine sinen herşeyi zaten satın alıyorsun hemde ihtiyacına göre kombinlerle ve tabii ki bilgisayar toplamak inanılmaz keyifli

özel üretim kısmına katılıyorum başlangıcında bile CL40'dı bu ramler nedense 46ya cıktı :D

avantajı olmayan hiç bir hazır sistem alınmaz. tek tek toplarsan %100 özelleştirme ile içine sinen herşeyi zaten satın alıyorsun hemde ihtiyacına göre kombinlerle ve tabii ki bilgisayar toplamak inanılmaz keyifli
35k ya öyle güzel parçalarla 9060xt 16gb lı sistem toplanıyor ki ben daha hiç bir hazır sistemde göremedim onları

içindeki parçaları tek tek kendin alsan bir de ayrı ayrı faturalı garantili oluyor. Upgrade yaparken başın ağrımıyor satıp üstünü alabiliyorsun. Hazır sistem tek fatura ürünlerin seri no yok bir şey yok faturada. Kendime aldığım tüm sistemleri kendim dizdim zaten başka türlü içine sinmiyor.

Gaming gecesi'nde daha iyi sistemler gelebiliyor.

Geri