Neler Yeni

ryzen 5 pro 4650g ileride sorun yaratır mı

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
Hocam ben Lenovo g24-20 aldım. O monitörde ölü pixel ve coil whine gibi sorunlar olabiliyormuş o yüzden Lenovo tercih ettim. Önerim Lenovo G24-20.
Lenovoyu öven büyük bir kitle var fakat ondanda ölü piksel çıkar diye korkuyorum. Ayrıca şuanda 3050 tl

Hasan344

80+ Gold
Lenovoyu öven büyük bir kitle var fakat ondanda ölü piksel çıkar diye korkuyorum. Ayrıca şuanda 3050 TL
Hocam isterseniz gelince inceleme konusu açarım. Şimdiye kadar kötü bir yorum görmedim monitör hakkında ve fiyatı şimdi düştü ben 3300tlye aldım.

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
Hocam isterseniz gelince inceleme konusu açarım. Şimdiye kadar kötü bir yorum görmedim monitör hakkında ve fiyatı şimdi düştü ben 3300tlye aldım.
hangi satıcıdan aldın hocam. ayrıca ne zaman gelicek sana
(galiba bende bu aksam sipariş vericem)

Hasan344

80+ Gold
hangi satıcıdan aldın hocam. ayrıca ne zaman gelicek sana
(galiba bende bu aksam sipariş vericem)
Yarın gelir ama şu anda şehir dışındayım komşum monitörü teslim alacak ve Hepsiburada dan aldım. Hocam ben birde monitörü baya bir yabancı kaynaklardan araştırarak aldım.

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
hocam gerçekten kararsızım monitör konusunda iiyama almayı bile düşündüm fakat en mantıklısı g24-20 olucak sanırım 3000 tl bandında bundan iyisi yok gibi
Yarın gelir ama şu anda şehir dışındayım komşum monitörü teslim alacak ve Hepsiburada dan aldım. Hocam ben birde monitörü baya bir yabancı kaynaklardan araştırarak aldım.

Hasan344

80+ Gold
hocam gerçekten kararsızım monitör konusunda iiyama almayı bile düşündüm fakat en mantıklısı g24-20 olucak sanırım 3000 TL bandında bundan iyisi yok gibi
Evet hocam bende çok kararsız kaldım hatta ilk başta bir tane Asus tuf model monitör vardı ondan aldım sonra içime sinmedi iade ettim lenovo olanı aldım.

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
Evet hocam bende çok kararsız kaldım hatta ilk başta bir tane Asus tuf model monitör vardı ondan aldım sonra içime sinmedi iade ettim lenovo olanı aldım.
suanda 3080tlye var hocam ama satıcı daha önce hiç satmamış sorun cıkar mıdır bı bakar mısın

Hasan344

80+ Gold
suanda 3080tlye var hocam ama satıcı daha önce hiç satmamış sorun cıkar mıdır bı bakar mısın
Hangisi hocam n11 de olanmi? O ise zaten n11.coma bugün geldi daha önce yoktu diye biliyorum. Hepsiburadadaki yorumlara bakabilirsin istersen orada vardı galiba.

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
Hangisi hocam n11 de olanmi? O ise zaten n11.coma bugün geldi daha önce yoktu diye biliyorum. Hepsiburadadaki yorumlara bakabilirsin istersen orada vardı galiba.
evet hocam n11 satıcısı hepsiburadada satış yapıyor orda ise 3100 tl olarak girmiş. ama oradada hiç satıs yapmamıs yorumlar diger satıcıların nethousenin

Hasan344

80+ Gold
evet hocam n11 satıcısı hepsiburadada satış yapıyor orda ise 3100 TL olarak girmiş. ama oradada hiç satıs yapmamıs yorumlar diger satıcıların nethousenin
Bende nethouseden aldım satıcı hakkında bilgim yok ama hepsiburadadanda baksam trendyolda da baksam monitör hakkında kötü yorum görmedim. Çok suphelendiysen trendyoldaki satıcıdan al istersen biraz daha yüksek fiyat ama yorumu var.

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
Bende nethouseden aldım satıcı hakkında bilgim yok ama hepsiburadadanda baksam trendyolda da baksam monitör hakkında kötü yorum görmedim. Çok suphelendiysen trendyoldaki satıcıdan al istersen biraz daha yüksek fiyat ama yorumu var.
galiba içinden hdmi kablosu gelmiyor 165hz destekleyen bir hdmi almak gerek nerden bulabilirm

Hasan344

80+ Gold
Top Bottom