OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
minecraft 1.6.4 sürümünde 1 milyon tnt patlatıyorsun pc iyi olup olmadığı belli oluyor
R6 ve PUBGDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Abi ryzen 7 3700x ve rtx 3070 16 gb 3200mhz ram li bi sistem toplıcam testini yaparmısınDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Chrome dinozor oyunu lütfen. (biraz zorlicak ama favori oyunumdur kendisi.)Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Abi lütfen minecraft 64 chunk testi veya tnt patlatma testi yapDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
PUBG bekliyorum abi şahsen.Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
BATTLEFIELD VDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.