cod warzoneDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
cod warzoneDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Crysis remastered rtx 3090 ile olursa 8k ultra grafikler rtx on dene bence üstesinden gelemez abiDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Eskiden olsa metro exolus u isterdim , ama şimdi ya C.O.D. ve ya Crysis remaster olsa iyi olur derimDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
PubgDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.