BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Gta 5.
Watch Dogs Legion yada Watch Dogs 2 veya Hyper ScapeDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Darboğaz testi ve oc lu testler süper olur. Stok ısı değerleri oc ısı değerleri. stok fps ler oc li fps ler vs. Onun dışında crysis oyunu testi olursa tadından yenmez emeğin için şimdiden teşekkürlerDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
WarzoneDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Abi metro ve grafiklerini beğendiğim oyun olan the forest güçlu sistem istiyo istersen bi bakDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
PUBG 1080P LOW MEDİUM HİGHDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.