Kesinlikle bir GTA 5 olmalı bu canavarın 2013’de çıkmış bir oyunu 8K çözünürlükte nasıl bir performans verdiğini merak ediyorum.(8K bir ekranda test edersen sevinirim o yoksa 4K’da olabilir ama ne kadar ayar varsa gözünü seveyim fulle abi.)Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Fark etme abi Intel i9 10000 serisi ile karşılaştırsan yeterDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
red dead redemption 2 .Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
RED DEAD 2 - UNCHERTAD - THE WİTCHER 3 - RUST - CALL OF DUTY WAR ZONEDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
4K Can it run crysis? 60fps veremezse 1-2 hafta içerisinde MD-2 sistem geliyor var mısın iddiaya ?!Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
En güçlü shaderlarla ve rtx ile falan olabilir belkiçok sacma gelcek ama istesemde yapmıcaksınız ama minecraft