- Konu Sahibi Konu Sahibi
ddr5 e geçemem param yoköyle de değişmesine gerek yok bence gitsin DDR 5 e geçsin bencede
ddr5 e geçemem param yoköyle de değişmesine gerek yok bence gitsin DDR 5 e geçsin bencede
İkisi de 6 çekirdekli tek farkları l3 ve eğer l3 konuşacaksak 5800x3d de 3 kat daha fazlası var 5500 kötü bir işlemci olması 5600ün devasa bir fark yarattığı anlamına gelmiyor zaten bu platformun da en iyi işlemcisi bu2 fps fark nerde bazı oyunlarda 30 fps üstü fark oluşabiliyor 5500 l3 önbellegi çok düşük 5600 daha yüksek oldugu için çogu oyunda fark gösteriyor
link bulunmadı diyor bi daha atar mısınızhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ al geç ben çok memnun kaldım. Yeni gelen sistem içinde bir tane daha alacağım.
galiba 5800x3d işlemci kullanabilirisin
yok hocam çok iyide ekran kartı parasına o işlemciyi alamam 11k verebilsem DDR 5 geçerim çünkü ekran kartım 4060 benim hatam açıklamaya yazmadımİkisi de 6 çekirdekli tek farkları l3 ve eğer l3 konuşacaksak 5800x3d de 3 kat daha fazlası var 5500 kötü bir işlemci olması 5600ün devasa bir fark yarattığı anlamına gelmiyor zaten bu platformun da en iyi işlemcisi bu
5700x3d ye de bakılabilir günün sonunda aynı 6 çekirdeğe para vermeyin değmez.yok hocam çok iyide ekran kartı parasına o işlemciyi alamam 11k verebilsem DDR 5 geçerim çünkü ekran kartım 4060 benim hatam açıklamaya yazmadım
İşlemciyi söylemiş adam anakartı sormaya gerek mi var?önce anakart nedir kimse sormamış
Var anakart kötü ise 5800x3d veya 5700x3d takamazİşlemciyi söylemiş adam anakartı sormaya gerek mi var?
Takmaması lazım zaten. O kadar para verilmez şu an onlara.Var anakart kötü ise 5800x3d veya 5700x3d takamaz