kopatbir55
80+
Dahası
bende 6700 xt aldım b450 ile tam performans olmuyor.
bende 6700 xt aldım b450 ile tam performans olmuyor.
Hocam hangi anakart daha iyi sizce sistemde'ki anakart mı yoksa a520m a pro mu?ben aldım bnce şuan fiyasada en iyi f/p ürünü anakartıda +90 TL MSI A520M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart yaptım
Neden hocam?Gencergamingden bedava bile olsa sistem almam.
Benim bildiğim a serisi anakartlarda oc olmuyorHocam hangi anakart daha iyi sizce sistemde'ki anakart mı yoksa a520m a pro mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden hocam?
5600 işlemci. demek istediğim pcie 4.0 yoktu. b550 lerde varİşlemcin neydi?
Normalde b450 daha pahalı ve puan olarak daha yüksek ama sistem özelleştirme'de daha iyi olarak görünüyor kararsız kaldımBenim bildiğim a serisi anakartlarda oc olmuyor
9 k ya aldım ben onuhala üzülüyorum lan zamanında şu fiyata sadece 6700xt aldığıma asmgag
Fps lerde fark yok denilecek kadar az5600 işlemci. demek istediğim pcie 4.0 yoktu. b550 lerde var
Bu haliyle bile 13.500e alınırCOK IYI FIYATMIS YAW ISDEYDIM BAKAMDIM EVE GELDIM 13.500 OLMUS ALIRDIM KACTI MODART YADA ABDULLAH BÖYLE BU FIYATA ÇIKARABLİRMNİ ACABA YOKSA ÇOK PİŞMAN OLUCAM GERÇEKTEN BU ÖZELLİKLİ MAKİNA BULAMAZSAM 25 KASIMDA ÖZEL Bİ FİYATA CİHAZ ÇIKARMI ACABA
alınmıyormuş12800 alınıyor şuan.
Yarın o sistemi görünce aldığıma pişman olurmuyum acaba1000 TL fazla vermek benim zoruma gider o yuüzden yarın su donanım arşivi, sistem incelemeyi beklicem umarım gencergaming gibi bi sistem olur da alırız bu arada ram ve kasa kalmdığından düşük fiyat çıkıyor şuan o yüzden 12800 felan değil bunları ekleyince yükseliyor hazır sistem