Neler Yeni

Ryzen 5700X için sıvı veya hava soğutucu önerisi

sudmafia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sude Kırca
Merhaba, birkaç gün önce İtopyadan sistem topladım fakat işlemciyi alırken işlemcinin fansız olacağından haberim yoktu. Ryzen 7 5700X için sıvı soğutma mı yoksa hava soğutma mı daha iyi olur? İnanılmaz ağır oyunlar oynamıyorum.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Merhaba, birkaç gün önce İtopyadan sistem topladım fakat işlemciyi alırken işlemcinin fansız olacağından haberim yoktu. Ryzen 7 5700X için sıvı soğutma mı yoksa hava soğutma mı daha iyi olur? İnanılmaz ağır oyunlar oynamıyorum.
Anakartının seviyesine göre değişir, fas sayısı fazla ise sıvı soğutma daha mantıklı olur, 360 çok daha iyi olur.
Eğer anakartın orta seviye ise ve everclock yapmayacaksan bu hava soğutmayı al bence, asal pişman olmazsın.

sudmafia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sude Kırca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartım Asus Tuf Gaming B550 Plus. Ben pek bilgi sahibi değilim böyle şeyler hakkında maalesef, bir de itopyaya vs gitsem onlardan rica etsem takmalarını kabul ederler mi acaba?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Anakartım Asus Tuf Gaming B550 Plus. Ben pek bilgi sahibi değilim böyle şeyler hakkında maalesef, bir de itopyaya vs gitsem onlardan rica etsem takmalarını kabul ederler mi acaba?
Ederler kankam büyük ihtimal, düşündüm de 240mm de yeterli olur. Sana linkini attığım soğutma da.

sudmafia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sude Kırca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ederler kankam büyük ihtimal, düşündüm de 240mm de yeterli olur. Sana linkini attığım soğutma da.
Ben açıkçası sıvı soğutma için bunu düşünmüştüm. Herkes oldukça övüyordu internette de. Sizin attığınızı da listeye ekledim.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç