Neler Yeni

Ryzen 5700x3d nerden alınır?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler fiyat listesi garip geldi bana o yüzden size soracağım elimdeki 5600 u satıp aliyorum bu arada neyse itopyadan almak istiyorum çünkü ankarada olduğu için gidip alabilirim 11 k civarina geliyor sizce iyi mi?? Bu arada kutulu hali 11k kutusuz bulamadım nedense stok fana ihtiyacım yok 240mm sıvı sogutmam var ama kutusuz bulamiyorum kutulu alacağım 11 iyi midir??

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
birader senin öbür konuyu da okudum bence mevzu işlemciyle alakalı değil valoranta 5600 çok bile

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Umut
Beyler fiyat listesi garip geldi bana o yüzden size soracağım elimdeki 5600 u satıp aliyorum bu arada neyse itopyadan almak istiyorum çünkü ankarada olduğu için gidip alabilirim 11 k civarina geliyor sizce iyi mi?? Bu arada kutulu hali 11k kutusuz bulamadım nedense stok fana ihtiyacım yok 240mm sıvı sogutmam var ama kutusuz bulamiyorum kutulu alacağım 11 iyi midir??
kutusuz fansız fiyat fena değil elinde fan varsa yapıştır geç

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birader senin öbür konuyu da okudum bence mevzu işlemciyle alakalı değil valoranta 5600 çok bile
Hacı öyle diyorlarda neyle alakalı olabilirya anakarti değiştim rami degistim tek islemci kaliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutusuz fansız fiyat fena değil elinde fan varsa yapıştır geç

Hocam arada 1/2 k var bu siteyi hic bilmiyorum gidip itopyadan almak daha mantıklı olmazmi?

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Umut
Hacı öyle diyorlarda neyle alakalı olabilirya anakarti değiştim rami degistim tek islemci kaliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam arada 1/2 k var bu siteyi hic bilmiyorum gidip itopyadan almak daha mantıklı olmazmi?
işlemci işlemcidir, PTT avm adı altında satan bir bilişimci en kötü geri gönderirsin iade olur sırf marka / mağaza uğruna 2k fazla vermeye değmez bence.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Alperen Çetin
İkinci el 5800x3d 9k - 10k civarına bulabilirsin, daha mantıklı olur

Top Bottom