Neler Yeni

Ryzen 5800x Soğutucu Öneri̇si̇

Emreeeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Bütçe
1000
Arkadaşlar forumda bir kaç konu buldum fakat güncel fiyat ve performans için tekrardan konu açmak istedim.Amd nin stok fanı sürekli mavi ekran almama sebep oluyor,bu yüzden işe yarar bir soğutucu almak istiyorum.Bütün önerilere açığım.Sıvı soğutma olmazsa sevinirim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar forumda bir kaç konu buldum fakat güncel fiyat ve performans için tekrardan konu açmak istedim.Amd nin stok fanı sürekli mavi ekran almama sebep oluyor,bu yüzden işe yarar bir soğutucu almak istiyorum.Bütün önerilere açığım.Sıvı soğutma olmazsa sevinirim.
amd stok fanı içinden çıkmıyor keşke ona boşa harcamasaydın
5900x'i bile soğutuyor

Emreeeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd stok fanı içinden çıkmıyor keşke ona boşa harcamasaydın
5900x'i bile soğutuyor
Önceki işlemcim de AMD Ryzen idi onun fanınını kullanıyordum ama dediğin gibi bir işe yaramıyor pek,bu ürüne bakacağım teşekkür ederim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Önceki işlemcim de AMD Ryzen idi onun fanınını kullanıyordum ama dediğin gibi bir işe yaramıyor pek,bu ürüne bakacağım teşekkür ederim.
bu videoyu izleyebilirsin

Emreeeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu videoyu izleyebilirsin
Bu markanın SE 225 modeline de göz attım aralarındaki fark nedir,RGB olmasını istemiyorum.Fark yoksa ona göre karar vereyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakıyorum teşekkür ederim.

İşlemciyi genelde render amaçlı kullanıyorum ve bayağı yük biniyor,ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Bu markanın SE 225 modeline de göz attım aralarındaki fark nedir,RGB olmasını istemiyorum.Fark yoksa ona göre karar vereyim.

Bakıyorum teşekkür ederim.
224 180w destekli ama onuda alabilirsin bana ilk soğutucu tavsiyesi buydu

Top Bottom