Benim 1080p bir monitörüm var 3060ti alıp taksam hiçbişey yapmadan darboğaz olur diye düşünüyoruma ama performansı çok etkiler mi?Kendi fanı yeter 2K'da sıkıntı olacağını pek sanmıyorum.
Fakat 1080P'de olacaktır. O.C gerekli yani.
Darboğaz olacaktır.Benim 1080p bir monitörüm var 3060ti alıp taksam hiçbişey yapmadan darboğaz olur diye düşünüyoruma ama performansı çok etkiler mi?
Darboğaz olacağı için tabii ki de performansta düşüklükler olacaktır. R7 2700X tekli çekirdekte stok halde r5 3600 ü bile geçemiyor.Benim 1080p bir monitörüm var 3060ti alıp taksam hiçbişey yapmadan darboğaz olur diye düşünüyoruma ama performansı çok etkiler mi?
peki oc yaptığımda alacağım fan nasıl olmalı bir öneriniz varmı oc ile darboğazın önüne geçebilirmiyimDarboğaz olacaktır.
Hissedersiniz darboğazı.
O.C ile darboğazın önüne geçebilirsiniz.peki oc yaptığımda alacağım fan nasıl olmalı bir öneriniz varmı oc ile darboğazın önüne geçebilirmiyim
2K'da gerçekten darboğaz olmaz mı bana forumda 3600 e geçmem söylendi.O halde 2K monitör alırım direktO.C ile darboğazın önüne geçebilirsiniz.
Wraith Prism yeterli olur.
2K'da darboğaz yapmayacaktır.2K'da gerçekten darboğaz olmaz mı bana forumda 3600 e geçmem söylendi.O halde 2K monitör alırım direkt
Oh rahatladım bu arada silver hayırlı olsun2K'da darboğaz yapmayacaktır.