Neler Yeni

ryzen 7 2700x vs ryzen 5 5600x

Bünyamina

80+ Platinum
yeni almayı düşünüyorum dediğim gibi diğerini elimden çıkartmak istiyorum ne kadar eder onu da kestiremiyorum ama tek sorun alıp işlem yapamamam ondan korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bios güncellemesini nasıl yapıyoruz
korkma yaparsın kırarım falan düşünme çok basit youtubeden videolar izleyaparsın youtubeden bios nasıl güncellenir yaz knk izle siteden indiriyorsuna nakartın son çıkan bios güncellemesini atıyorsun boş bir usb ye sonra biosa girip günncelliyorosun basit işlem

yeni almayı düşünüyorum dediğim gibi diğerini elimden çıkartmak istiyorum ne kadar eder onu da kestiremiyorum ama tek sorun alıp işlem yapamamam ondan korkuyorum

bios güncellemesini nasıl yapıyoruz
bende çok uğraştım ekrana görüntü gelmedi bios güncel değilmiş falan uğraştım baya ama oldu şuan gayet memnunum sıcaklıklarıda max 74 ü görüm stok fanla bi sorunu yok güzel işlemci

Prepper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes GENÇ
korkma yaparsın kırarım falan düşünme çok basit youtubeden videolar izleyaparsın youtubeden bios nasıl güncellenir yaz knk izle siteden indiriyorsuna nakartın son çıkan bios güncellemesini atıyorsun boş bir usb ye sonra biosa girip günncelliyorosun basit işlem

bende çok uğraştım ekrana görüntü gelmedi bios güncel değilmiş falan uğraştım baya ama oldu şuan gayet memnunum sıcaklıklarıda max 74 ü görüm stok fanla bi sorunu yok güzel işlemci
bu işlemi 2700x takılı iken mi yapacağım yoksa yeni aldığım işlemci ile yapsam olur mu ?

Bünyamina

80+ Platinum
bu işlemi 2700x takılı iken mi yapacağım yoksa yeni aldığım işlemci ile yapsam olur mu ?
yeni alığın işlemcide görüntü gelmez bios güncel değilse oyüzden yapamassın şuankiyle yap

Bünyamina

80+ Platinum

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Anakart modelini youtubeye yazarsan bir çok detaylı açıklamalı videolar mevcut , bios güncelleme ile alakalı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,893
İsim
Oğuz Oğuz
merhaba bilgim dahilinde olmadığı için soruyorum ryzen 7 2700x kullanıyorum ekran kartım 2070 super ( gigabyte ) ryzen 5 5600x geçmeyi düşünüyorum ama youtube den izlediğim videolarda arada çok uçurum bir fark olmadığını gördüm yardımcı olabilir misiniz . ( valorantta 200 fps alamıyorsam bu bilgisayarı neden kullanıyorum :( )
5600x

Prepper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes GENÇ
Anakart modelini youtubeye yazarsan bir çok detaylı açıklamalı videolar mevcut , bios güncelleme ile alakalı.
B450M S2H lanet anakart işte hahaha vardır illa bunun videosu çok kötü ama şimdilik idare etsin yeter

Bünyamina

80+ Platinum
Conta Kamil#8445 DC ekle

B450M S2H lanet anakart işte hahaha vardır illa bunun videosu çok kötü ama şimdilik idare etsin yeter
benim pc dede o anakart var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,417
Üyeler
159,486
Son üye
hagsaugsiahaqhha
Top Bottom