Alinir
Bu daha iyi dostum.Alıntıyı görüntüle
Bir de bu var ama bunun ekran kartının soğutmasını bilmiyorum bir de OC değil ama bunda da 5600x var
Anakart B550 Tomahawk/İşlemci 5600x olursa çok daha iyi olur. 3700x, 3060ti' a bazı oyunlarda darboğaz yapabilir.
Alıntıyı görüntüle
Bir de bu var ama bunun ekran kartının soğutmasını bilmiyorum bir de OC değil ama bunda da 5600x var
Anakartı değiştirebiliyor musun?Alıntıyı görüntüle
Bence 5600x daha iyi olur oyun odaklı bir sistem mi yoksa render için kullanacak mısınAlıntıyı görüntüle
Oyun oynayacaksan sadece 5600x daha iyi olur ve psu'yu değiştirebilirsen değiştir bakayım bi seçeneklere high power performance gd almanı öneririm.Alıntıyı görüntüle
Eagle modeli üzmez seni.aynı fiyat ama ekran kartı kafama çok takıldı PALİT GP OC gelecek diyorlar ama beklemek için vaktim yok
Oyun oynayacaksan sadece 5600x daha iyi olur ve psu'yu değiştirebilirsen değiştir bakayım bi seçeneklere high power performance gd almanı öneririm.
OC değil sıkıntı yapar mı?Eagle modeli üzmez seni.
Hem gayet yakışıklı duruyor.