psu yeterli darboğaz olur büyük ihtimalle bence ekran kartı yükseltmek yerine o bütçeyle önce am5 sokete ddr5e geçin ya da anakart ram vs değişmek istemiyorsanız ikinci el 5700x3d kovalanabilirBaşlıkta yazdığı gibi ryzen 7 3700x işlemcim var yeni çıkan 9060xt 16gb ye güncellemek istiyorum sizce darboğaz olur mu olursa yüzde kaç olur? Psu High Power'ın 750w psusu
ekran kartımı değiştirmek istememin ana nedeni ekran kartı krizi zamanında kart yokken düşük bi kart alabildimDarboğaz %6 %7 yi geçmez en fazla %7 darboğaz yapar AAA kalite oyunlarda yani rahatlıkla kullanırsın drop vs yemessin bukadar düşük darboğaz oranları ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende ryzen 5 5600 ile rx 9060xt ye geçmeyi planliyom
Bende b 450 mk2 kullanıyorum lexar 8x2 ram takılı bir problem yaratmaz. Zaten 2027 de am5 soketin desteğikesiliyorekran kartımı değiştirmek istememin ana nedeni ekran kartı krizi zamanında kart yokken düşük bi kart alabildim
eğer sıkıntı olmazsa ramlerim ve anakartımı değiştirmek istemem asus tuf a520m k ile kingston hyperx fury 8+8 ram kullanıyorum
AM6 2030 dan önce zor gelir. Daha AM5 e bir nesil daha gelecek. Yanlış yönlendirmeyin.Bende b 450 mk2 kullanıyorum lexar 8x2 ram takılı bir problem yaratmaz. Zaten 2027 de am5 soketin desteğikesiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bı 2 yıl idare edersin bence. Ben 2 yıl idare ederim bu sistemle 2027 28 yılları arası am6 çıkıyor
AM6 2030 dan önce zor gelir. Daha AM5 e bir nesil daha gelecek. Yanlış yönlendirmeyin.
Ayrıca AM4 e hala işlemci çıkartılıyor. Bu kadar bilinçsiz yorumlar yapmayın.
Bizzat AMD açıklama yaptı normalde 2025 ti 2027 ye uzattılar bir nesil daha çıkacağı içinAM6 2030 dan önce zor gelir. Daha AM5 e bir nesil daha gelecek. Yanlış yönlendirmeyin.
Ayrıca AM4 e hala işlemci çıkartılıyor. Bu kadar bilinçsiz yorumlar yapmayın.