Neler Yeni

Ryzen 7 3700x vs Ryzen 7 5800x3D

The Semih

80+ Gold

RTX 3080 Tİ Saf kas gücü olarak eşit olsalar bile ekran kartı alırken güce değil teknolojiye odaklanın herzaman. NVİDİA teknolojilerini saymayalım burada.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Fatih Ayhan
Şunu da eklemek isterim ki arkadaşınız işlemciler arasında render dışında çok bir fark olmadığını söylerken de şöyle bir şey eklemiş "renderı da gpu ya aktarıyosun işlemcinin önemi kalmıyor" asıl render için zaten nvidia almak zorunda gibi bir şeysiniz. Tabiri caizse sıçmış üstüne de mükemmel bir şekilde sıvamış :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sedat Ege Koç

RTX 3080 Tİ Saf kas gücü olarak eşit olsalar bile ekran kartı alırken güce değil teknolojiye odaklanın herzaman. NVİDİA teknolojilerini saymayalım burada.
Bende o teknolojileri çok duyduğum için tercihimi NVIDIA ürün almaktan yana kullanmıştım. NVIDIA Reflex ve NVIDIA Broadcast'i düzenli ve güncel olarak kullanıyorum. Çok da memnunum. DLSS'i saymıyorum bile.

The Semih

80+ Gold
Bende o teknolojileri çok duyduğum için tercihimi NVIDIA ürün almaktan yana kullanmıştım. NVIDIA Reflex ve NVIDIA Broadcast'i düzenli ve güncel olarak kullanıyorum. Çok da memnunum. DLSS'i saymıyorum bile.
daha neler var neler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,641
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom