Model nedir? Daha ne t konuşalım.
fiyat aşırı pahalı geldi
bu özelliklerde daha ucuz öneriniz var mı?Darboğaz yapmaz. Fakat pahali
bunu gördüm ama malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmedi ucuz bir plastik kullanılmış ekran falan da sallanıyor soğudum o yüzden![]()
HP Victus 16-E1010NT 68S26EA AMD Ryzen 5 6600H 8 GB RAM 512 GB SSD 4 GB GeForce RTX3050ti 16.1
HP Victus 16 E1010NT 68S26EA AMD Ryzen 5 6600H 8 GB RAM 512 GB SSD 4 GB GeForce RTX3050ti 16.1www.teknosa.com
Ekstra 8GB ram daha eklenip kullanılabilir.
Acer nitro 5 ryzen 5 5600h rtx3060. 19 bintlbu özelliklerde daha ucuz öneriniz var mı?
Metal kasa laptop çok önemli olmazsa olmaz o olmazsa laptop yanar ve en ufak çarpmada kırılır diye bir şey yok. Ekran sallanmaz. Malzeme kalitesi çok çok iyi. Soğutması da öyle. 6600h işlemciyi her laptop ta bulamazsın.
Sana önerdiğimden farklı ama kasa aynı.
Fiyat pahalı ancak bunun sebebi ekran kartı ve işlemciden haric genel olarak malzeme kalitesinin vs iyi olmasından kaynaklanıyor, Asus bufiyat aşırı pahalı geldi
Sırf bunu aşırı takıyorsan sana en sağlam hissettirecek laptop ASUS'un kiler olur. Bu sağlam olmadığı anlamına gelmez.hocam şu video beni caydırmıştı bu laptoptan sanki çok esniyor sallanıyor gibi o kadar para verince sağlam kaliteli hissettiren bir laptop almak istiyor insan