Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 7 5700X3D Tray 6799 TL

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
Intel sistem alan kafamı Allah'a havale edeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
Bende sipariş verdim bugün geliyor. msi b450m-a pro max giriş anakartı ile bakalım neler yaşatacak.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
Y K
Bende sipariş verdim bugün geliyor. msi b450m-a pro max giriş anakartı ile bakalım neler yaşatacak.

Hayırlı olsun, 520 serisinden iyidir 450, ayrıca bu işlemci bambaşka bir deneyim diyebilirim, :) pbo tuner ile undervolt yapmanı tavsiye ederim. Daha çok fps verecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
Hayırlı olsun, 520 serisinden iyidir 450, ayrıca bu işlemci bambaşka bir deneyim diyebilirim, :) pbo tuner ile undervolt yapmanı tavsiye ederim. Daha çok fps verecektir.
Teşekkür ederim daha bombasını söyleyeyim :) RTX 3060 ile FSP hydro 500W ile çalıştıracağım. İşlemci soğutucu Snowman T6 ultra tam Türk kullanıcıların ulaşabilir sistemi olacak gibi :)

TahinPekmez

80+ Silver
N11 magic mağazasından aldım umarım temiz sağlam gelir çünkü yorumlar da bazı kişilere termal macun lekeleri olan pimleri yamuk gibi ürünler gelmiş.
bende bu magazan 23 bine ekran kartı aldim.sorunsuzdu. galiba gonderdikleri bu tray islemcilerde yerlestirme ters yapilmis o yuzden pin yamulmasi olmus.

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Soner Özdener
bende bu magazan 23 bine ekran kartı aldim.sorunsuzdu. galiba gonderdikleri bu tray islemcilerde yerlestirme ters yapilmis o yuzden pin yamulmasi olmus.
Yamuk gelirse düzeltme ile uğraşmam direk iade çıkarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam undervolt oc gibi bir şey mi oluyor yani zararı yada işlemciyi yorma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
Y K
Yamuk gelirse düzeltme ile uğraşmam direk iade çıkarım.

Hocam undervolt oc gibi bir şey mi oluyor yani zararı yada işlemciyi yorma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Bu işlemci yüksek voltajda çalışır ve elektriği çok yakar diyebilirim, normale göre yani. Voltajı çok alınca nolacak direkt ısıyı etkileyecek, ısınınca ne olacak frekansı düşürecek ki zarar görmesin diye. Frekans düşünce fps'ye etki edecektir. Undervolt dediğimiz de çekirdeklere giden voltajı ayarlıyorsun, böylelikle hem serin hem de yüksek frekansta çalışıyor ve ısınmıyor, ayrıca voltajı da az harcadığı için faturaya da az yansıyor.

Teşekkür ederim daha bombasını söyleyeyim :) RTX 3060 ile FSP hydro 500W ile çalıştıracağım. İşlemci soğutucu Snowman T6 ultra tam Türk kullanıcıların ulaşabilir sistemi olacak gibi :)

Süper daha ne olsun :)

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Soner Özdener
Bu işlemci yüksek voltajda çalışır ve elektriği çok yakar diyebilirim, normale göre yani. Voltajı çok alınca nolacak direkt ısıyı etkileyecek, ısınınca ne olacak frekansı düşürecek ki zarar görmesin diye. Frekans düşünce fps'ye etki edecektir. Undervolt dediğimiz de çekirdeklere giden voltajı ayarlıyorsun, böylelikle hem serin hem de yüksek frekansta çalışıyor ve ısınmıyor, ayrıca voltajı da az harcadığı için faturaya da az yansıyor.

Süper daha ne olsun :)
Peki bunun bir otomatik ayarı var mı yoksa manuel olarak ben mi ayar çekeceğim?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,876
İsim
yusuf ecer
düşük cl almak istiyorum 4000 cl 16 gibi

uyguna bırakıcam foruma özel
4000cl 16 ram yok. Samsung b die chipler ulaşabilir o timinglere de anca. Onlar da karaborsa.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
7600 mü yoksa 5700x3d mi kafam karıştı hangisi daha mantıklı olucaktır?

Top Bottom