Ryzen 7 5700X3D yerine yeni bir işlemci

hsnaltnts

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
7.000
Arkadaşlar maalesef Ryzen 7 5700x3D işlemcim 7 ay sonra nasıl olduysa CPU hatası verdi ve garantiye gönderdim. DFS bilgisayardan almıştım N11 üzerinden "işlemci arızalı üründe stokta yok sadece iade yaparız" dediler ve paramı iade ettiler ben de uğraşmak istemedim açıkcası. Zamanında 7.000'e almıştım şu anda hiçbir yerde TRAY olarak yok KUTULU olarak satılanlar da 13K civarında ve üstüne tamamlayacak param yok.Genellikle FPS oyunları ( Delta Force - Rainbow Six - BF 1) bazı zamanlarda da hikayeli oyunlar ( RDR2 - Marvel Spider Man - Hogwarts Legacy - Ghost of Tsushima) falan oynuyorum ve sistemi 2K'da kullanıyorum monitörümü 2K almıştım sistemi toplarken bana bu oyunlarda eski işlemcimi aratmayacak 15-20 fps düşmesi önemli değil zaten onun farkına bile varmam 100 fps düşürmeyecek seviyelerde yeni bir işlemci lazım önerilere açığım sahibinden'de 2.el 5700x3d baktım ama paramgüvende ile satan yok ve açıkcası 2.el'e çok güvenemiyorum N11'deki satıcıdan bile kullanılmış anakart gelmişti zamanında bu olaydan sonra da zaten satıcıdan almam direkt siteden alırım itopya, sinerji vs sistem özelliklerim aşağıda darboğaz yapmayacak yazdığım oyunları sorunsuz oynatacak bir işlemci önerirseniz sevinirim

NOT !!! (AM5 geç demeyin lütfen, elimde işlemciden gelen 7.000₺ var diğer parçaları satsam am5 işlemciye ancak yetiyor zaten diğer parçaları alacak da param yok şu anda, giriş seviye am5 falan da toplamayı düşünmüyorum teşekkürler )

Sistem : Anakart: MSI MPG B550 Gaming Plus Ekran Kartı: Sapphire RX 7800 XT Pure Gaming Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB(2x16GB) 3600MHz DDR4 PSU: Corsair RM750W 80+ Gold

ya başka bi foruma yazdım da en az 5 kişi am5 am5 geç diye aynı şeyi tekrarladılar travma oldu resmen adsdwdwqdqddqsdq
Elinde 30K altı bütçe varsa AM5 geçme 7800x3d + herhangi bi b650 20K yapıyor zaten 6kya 32 gb ram alıyorsun kalan 4k ile bi sıvı soğutma çekiyorsun 30K pırrrrrrrrrrrrrrr

bu sistemi toplarken araştırdım baya ya fiyatları biliyorum da oradaki arkadaşlar çok bilmeden yorum yapan klasik forumculardı fark edince saldım zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,089
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri