Art niyet değil bu ama siz bilirsiniz ben kendi fikrimi ilettim. Türk milleti anlamadan dinlemeden sizin gibi yargılamayı çok seviyor.Bilmiyor belki parçaları yada başak bir şey şov ne ya herşeyde bir artniyet aramayı bırakın
Art niyet değil bu ama siz bilirsiniz ben kendi fikrimi ilettim. Türk milleti anlamadan dinlemeden sizin gibi yargılamayı çok seviyor.Bilmiyor belki parçaları yada başak bir şey şov ne ya herşeyde bir artniyet aramayı bırakın
1080p de bile yapmaz kral gönlünce kullan hatta 4K da RTX 3090 I bile besleyebilirArkadaşlar nu ekran kartı benim sistemime olur mu darboğaz yapar mı
SİSTEMİM
7 5800X
ASUS LC360 360mm
Aorus B550 Pro
Corsair Dominator platinum 8*2 3600mhz
Corsair 5000D kasa
Bu ekran kartı
Gigabyte GeForce RTX 3070 Vision OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit LHR Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 3070 Vision OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit LHR Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Adam belki parçalardan anlamıyor veyaz bu sistem çekilişten geldi iyi olup olmadığını soruyor sonuçta az para değil şov yapcak olsa benim 3090 ım var diye konu açardıArt niyet değil bu ama siz bilirsiniz ben kendi fikrimi ilettim. Türk milleti anlamadan dinlemeden sizin gibi yargılamayı çok seviyor.
Gayet iyi güç kaynağı nedir?peki sistem iyi mi
Boş bir yorum.Kanka şov mu yapıyorsun Allah aşkına ya.. Al sistemi sorunsuz kullan.
Kaliteli bir 850W yeterli olacaktır.onu daha seçmedim ama tahminime göre bir 850wat yeter demi
Eğer acelen varsa o bütçeyle parça parça almak yerine hazır sistem alabilir ya da ekran kartı için pusuda bekleyebilirsin.evet şu anda baya pahalı her şey
rog thor bakıyorum ama çok pahalı bir önerin var mı maksimum 1600tl ayırabilirimKaliteli bir 850W yeterli olacaktır.
acelem yok 1.5 yıldır bakıyorum zaten ben bu pc işineEğer acelen varsa o bütçeyle parça parça almak yerine hazır sistem alabilir ya da ekran kartı için pusuda bekleyebilirsin.
Eğer acelen varsa o bütçeyle parça parça almak yerine hazır sistem alabilir ya da ekran kartı için pusuda bekleyebilirsin.
bu sizce olur mu bunu almalı mıyımKaliteli bir 850W yeterli olacaktır.
FSP Aurum PT 1200 Aktif PFC 1200W 80+ Platinum Güç kaynağı (qp.com.tr)rog thor bakıyorum ama çok pahalı bir önerin var mı maksimum 1600tl ayırabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
acelem yok 1.5 yıldır bakıyorum zaten ben bu pc işine
Alınabilir fena değil.rog thor bakıyorum ama çok pahalı bir önerin var mı maksimum 1600tl ayırabilirim
acelem yok 1.5 yıldır bakıyorum zaten ben bu pc işine
bu sizce olur mu bunu almalı mıyım
Gigabyte Aorus P850W GP-AP850GM 850W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte Aorus P850W GP-AP850GM 850W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com