Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Faizsiz taksit ile alınabilirfiyatı nası sizce 6 taksit imkanı da var 4070ti var bende böyle bir şey almam lazım 5600x var yetmiyo haliyle![]()
Faizsiz taksit ile alınabilirfiyatı nası sizce 6 taksit imkanı da var 4070ti var bende böyle bir şey almam lazım 5600x var yetmiyo haliyle![]()
Haklısın aslında coğu oyunlarda 2Kda pek bi fark yok gibi duruyor. Senin var mı bir benchmark videosuHangi çözünürlükte yetmiyor? İncelemelerden gördüğüm kadarıyla 2k'da minimum seviyede bir bottleneck oluyordu ama sizin deneyiminiz farklı mı oldu?
5600x ile bu karşılaştırmaya bakmıştım. Bazı oyunlarda belirgin farklılıklar var ama açıkçası çoğunda da benzer performansları mevcut. 2.5x fiyat farkına ben değmez diye düşünmüştüm. Ama bütçe konu dışıysa tabii ki 5800x3d mükemmel bir işlemci ve AM4 anakartta oyun için alınabilecek en iyisi.Zamanında 9k ya indirimde aldığım işlemciye bak aga yaa ağlasam mı gülsem mi bilemedim şimdi satmak istesem 5k ya satılır anca![]()
Neden İptal Ettiniz Hocam ?Yarın son günmüş valla almıştım iptal ettim ama bilemedim
Valla vazgeçmiştim kararsız kaldım sonra alırım bi ara daha düşebilir belkiNeden İptal Ettiniz Hocam ?
pek zannetmiyorum hocam dahada kötü olabilir fiyatlarValla vazgeçmiştim kararsız kaldım sonra alırım bi ara daha düşebilir belki
En iyi dd4 oyun işlemcisiAmdnin en iyi grafik işlemcisi bu mu
Bende de 5600x ve 4070ti var. 0 darboğaz. Nasıl yetmiyor anlamadım. 1080p monitör varsa bir şey diyemem tabii. Ben 1440x5120 kullanıyorum.fiyatı nası sizce 6 taksit imkanı da var 4070ti var bende böyle bir şey almam lazım 5600x var yetmiyo haliyle![]()
Hocam bu samsungun büyük g9 monitörleri var. Ondan mı var sizde ?Bende de 5600x ve 4070ti var. 0 darboğaz. Nasıl yetmiyor anlamadım. 1080p monitör varsa bir şey diyemem tabii. Ben 1440x5120 kullanıyorum.