arctic 280mm sıvı soğutma ile yük altında 65 derece5800x3dyi galahad 2 Trinity 360mm ile zar zor soğutuyorum haberin olsun.
Stress testlerinde arctic bile 85 dereceleri görüyor. Eski soğutucum da arctic 360mmdi zaten. Soğutmak throttle olmaması demek değil.Benim eski sistemi satıyorum h410 i3 10100f ve 8x2 3600 MHz gskill ram 3k fiyata koydum garantileri var. Ucuza mi koydum aceba ? Çünkü çok daha kötü olanları pahalıya koymuşlar ilanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizin soğutucu sorunlu büyük ihtimal çünkü kule tipi ile sogutanlar var onu.
Arctic 360 vardı bundan önce, warzoneda 69-70lere çok kolay değiyordu.arctic 280mm sıvı soğutma ile yük altında 65 derece
Undervolt yaparsan evet dizginleyebiliyorsun.Arctic freezer kule tipi alacağım çokda iyi soğutuyor
Valla hocam soğutuyor çünkü güç tüketimi az. Muhtemelen silikon kalitesi düşük sizin işlemcinin.Stress testlerinde arctic bile 85 dereceleri görüyor. Eski soğutucum da arctic 360mmdi zaten. Soğutmak throttle olmaması demek değil.
Görebilir normal 95 e kadar yolu var stress testindeStress testlerinde arctic bile 85 dereceleri görüyor. Eski soğutucum da arctic 360mmdi zaten. Soğutmak throttle olmaması demek değil.
Arctic 360 vardı bundan önce, warzoneda 69-70lere çok kolay değiyordu.
Hocam normalde millet o paraya koyup satilabilecegini sanıyorBenim eski sistemi satıyorum h410 i3 10100f ve 8x2 3600 MHz gskill ram 3k fiyata koydum garantileri var. Ucuza mi koydum aceba ? Çünkü çok daha kötü olanları pahalıya koymuşlar ilanda.
Hocam sizin soğutucu sorunlu büyük ihtimal çünkü kule tipi ile sogutanlar var onu.
Nerde oturuyorsunuz? Belki alabiliriz iş PC si olarak babama yedek lazımBenim eski sistemi satıyorum h410 i3 10100f ve 8x2 3600 MHz gskill ram 3k fiyata koydum garantileri var. Ucuza mi koydum aceba ? Çünkü çok daha kötü olanları pahalıya koymuşlar ilanda.
Bana mesaj geliyor ama biraz ucuza koydum gibi geldi çözemedim tam piyasayıHocam normalde millet o paraya koyup satilabilecegini sanıyor
https://www.amazon.com.tr/Freezer-e...vlocphy=21074&hvtargid=pla-884623175231&psc=1 bu yetermi senceStress testlerinde arctic bile 85 dereceleri görüyor. Eski soğutucum da arctic 360mmdi zaten. Soğutmak throttle olmaması demek değil.
Arctic 360 vardı bundan önce, warzoneda 69-70lere çok kolay değiyordu.
Undervolt yaparsan evet dizginleyebiliyorsun.
Ben konyadayım hocamHocam normalde millet o paraya koyup satilabilecegini sanıyor
Nerde oturuyorsunuz? Belki alabiliriz iş PC si olarak babama yedek lazım
Noctua nh d15le 65-80derece arası olduğunu söylüyordu reddit kullanıcıları. Eğer ses takıntın yoksa yeterli.
Bende ısılar katlanılabilir aslında. Undervolt olmadan 67-68 max sıcaklıklarımdı. Undervolttan sonra 61 max oldu. Bu kadar güçlü soğutucuyla böyle olması can sıkıcı biraz. Ondan soğutması güç dedim.Valla hocam soğutuyor çünkü güç tüketimi az. Muhtemelen silikon kalitesi düşük sizin işlemcinin.
3 bine vereyim mi hocam ucuz mu olur yoksa ?Hocam normalde millet o paraya koyup satilabilecegini sanıyor
Nerde oturuyorsunuz? Belki alabiliriz iş PC si olarak babama yedek lazım